Reklama

Reklama

neohroŽENY

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Různé ženy a každá má svůj příběh, který vám chce otevřeně vyprávět. Kamera se stala součástí jejich života a nic před ní netají. Sledujte neohrožené slavné i neznámé ženy v novém pořadu!  Slavné i obyčejné ženy, které se nikdy neviděly. Každá vypráví svůj příběh a společně vytvářejí unikátní televizní dokument s názvem NeohroŽENY. Uvidíte opravdový život, jak jste ho v televizi ještě nikdy neviděli. Maximálně otevřené zpovědi, nefalšované emoce a drama všedního života. Nechte se strhnout jejich životními příběhy a vpusťte je do svých domovů, stejně jako ony nechají vás nahlédnout do svého soukromí.

Na které dámy se v pořadu NeohroŽENY můžete těšit?
Lenka Holas Kořínková  Lenka Holas Kořínková je spisovatelka a lektorka angličtiny, která v roce 1981 emigrovala do Austrálie, z níž se asi po deseti letech zase vrátila, aby pak z Čech opět odjela a opět se vrátila. Nyní tady žije a věnuje se výuce angličtiny. Jako životní náplň ji chytlo zdravé stravování a napsala několik dnes již legendárních knížek o vlastní metodě dělené stravy.

Agáta Hanychová  Úspěšná modelka, moderátorka a herečka je neopomenutelnou tváří mnoha akcí, na kterých se objevují celebrity. Studium Střední odborné školy umění a managementu, kde se věnovala i mnoha filmařským oborům, úspěšně uplatňuje při svých mediálních vystoupeních. Diváci Prima family se s Agátou mohou například pravidelně setkávat v TOP STAR magazínu, v němž mapuje večírky a zpovídá jejich známé a slavné hosty.

Michaela Kudláčková  Kdo by si nevybavil Barču ze seriálu My všichni školou povinní? Bývalá dětská hvězda Michaela se místo úspěšné kariéry herečky protlouká životem, jak se dá. Vystřídala spoustu profesí, pracovala i jako taxikářka nebo novinářka, třikrát byla vdaná. Od partnerského soužití ji neodradily ani tři rozvody a v současné době žije ve společné domácnosti s novým partnerem a čtyřmi dcerami. Snaží se znovu postavit na nohy a rozjet vlastní bar. Dokáže si Michaela splnil sen, aniž by trpěla rodina nebo její další práce a zájmy? Zbude jí čas na internetový magazín, vykládání karet a školu tarotu?

Nela Slováková  Nelu si asi každý hned spojí s reality show Hotel Paradise. Po několikaměsíčním pobytu ve vile na pobřeží a vztahových peripetiích v show nakonec zvítězila. Tuto výhru jí ale přál jen málokdo. Neohrožená blondýnka si však z negativních ohlasů na svůj televizní debut nic nedělá, naopak! Spřádá plány, jak se dál uplatnit a případně přibrat k nápaditému podnikání přátele z Hotelu Paradise. V novém způsobu uplatnění by jí mohlo pomoci i již ukončené čtyřleté studium obchodní akademie, přestože je nedotáhla až k maturitě.

Tamuna Melikishvili  Tamuna se narodila v Batumi v Gruzii. V šestnácti odjela studovat do New Yorku a v roce 2005 do Prahy, kde zakotvila. Vystudovala obory komunikace v masmédiích a také mezinárodní vztahy a diplomacii. Její rodiče žijí v Gruzii, matka je lékařka, otec právník, jeden ze sourozenců žije na Maltě. Tamuna se do Gruzie pravidelně vrací, avšak v rámci své cestovatelské vášně navštěvuje také další zajímavá místa. Miluje sport, zábavu a život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Meg348577 odpad!

všechny recenze uživatele

Horší aktérky už opravdu asi vybrat ani nemohly. Těžko říct, která z nich je nejnesympatičtější a nejnepříjemnější! :( ()

Wexis odpad!

všechny recenze uživatele

kořínková!!! Hanychová!!! Kudláčková!! Nela!!! proč asi odpad?? Včera jsem se koukla a stejně jsem to nevydržela ani 15 minut.. To mluví za vše.. ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Koho zajímá skrytá kamera a zpověd nějakých rádoby celebrit..?? komu to tlačíte ?? Dnes má každý člověk svojich starostí dost a ne, tak se ještě zajímat o soukromí těchto " Pipek " Tento seriál hodnotím, jako kulturní žumpu, absolutní nevkus a ztrátu času !! ()

andaAanda 

všechny recenze uživatele

v poslední letech zůstává prima stále nejprogresivnější ze všech našich celoplošných kanálů. zdá se mi, že pořád jako by v rauši zkoušejí něco nového, sázejí nápad za nápadem, i když to obvykle nemusí / nebo spíš nemůže stát moc - a ten výsledek pak taky často za moc nestojí. i tohle bylo evidentně za hubičku a většinu pořadu tvořil balast. jediná zajímavá neznámá tamuna. ostatní se jen tak plácaly na suchu, aby měly zač být zaplaceny. ()

Kustka 

všechny recenze uživatele

Na Hotel Paradise jsem nekoukala ani minutu, ale o Nele jsem si udělala obrázek hned u druhýho dílu. Arogantní dvaadvacetiletá holka, která nemá maturitu, ale celkem si žije.. Nesympatická až to bolí. Nakopala bych ji. Holas Kořínková si léčí mindráky a chce se možná tak do kamery vykecat. Mělo to být o jejím současném životě, jak denně žije a co dělá. Všem spíš ukázala, co dělala dřív a jak byla úspěšná. Ta Tamuna je sice docela fajn, ale akorát tak pořád chlastá a chlastá.. Kudláčková a její mysticismus a kdoví co ještě jsem nikdy nechápala, ale pořád se to stejně točí jen kolem toho jejího báru a dcer.. Ale chápu, právě tohle je její život. Agáta mi nikdy moc nevadila a tady taky docela ujde, není blbá a ví co chce. Naprosto normální ženská, akorát že je modelka a chodí pít, no. ()

Mrlah odpad!

všechny recenze uživatele

tohle byla nejhorší fraška, jakou jsem kdy musel přetrpět. Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného škváru! ()

Reklama

Reklama