Reklama

Reklama

Mio a Mao

(seriál)
  • Itálie Mio & Mao
Itálie, 1974, 5 min

Obsahy(1)

Mio a Mao jsou dvě velmi zvědavá a hravá koťata. Zkoumají vše, na co narazí. Jednou se podívají do křoví pak zase za stromy. To vše jen, aby viděli, co se kde skrývá. U toho pak zažívají nejedno dětské dobrodružství. (Paity)

Recenze (6)

RanMori 

všechny recenze uživatele

Já nějak nechápu ty recenze, to od toho lidi čekali nějaký celovečerák? To je snad evidentní  že cílovka jsou děti +- 3 roky. A pro ně si myslím, že je to svou jednoduchostí zcela dostačující. A navíc to má hrozně návykovej opening :D ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Mio a Mao se plastelí po okolí, když v tom si najednou nějaké divné věci, která se plastelí většinou za stromem. Nejdřív strčí Mao do Mia a ten se pomalu plastelí k té divně věci. Párkrát ji očichá, věc na něj bafne, Mio se lekne a sprintem se plastelí zpět. Pak se domluví s Maem, kterého Mio strčí a ten se taky plastelí k divné věci. Ta na něj taky bafne. Mao se taky lekne a sprintem se plastelí k Miovi. Společně se pak plastelí k té věci, ze které se stane nějaké zvíře a společně se chilku plastelí po okolí a v tom se objeví titulky...tak by se dal popsat obsah všech epizod téhle příšernosti. Mimochodem pokud by někdo nerozuměl výrazu plastelit, tak to znamená dělat všelijaké blbosti s plastelínou během pohybu. Asi tak nějak no:-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama