Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na forbíně TM je televizní verze původní divadelní talk show, která se před dvěma lety zrodila na scéně nově otevřeného brněnského divadla Reduta. Úspěšný herec, bavič a brněnský rodák Tomáš Matonoha si do ní zve vždy dva atraktivní hosty ze světa šoubyznysu, kultury i sportu, s nimiž vede rozhovory na zajímavá témata. Každá show však zároveň přináší humorné scénky, skeče, gagy a v neposlední řadě je prostorem pro improvizaci a tedy i řadu nečekaných situací, v nichž se známé osobnosti, mnohdy včetně samotného moderátora, ocitají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Aky 

všechny recenze uživatele

Největším problémem tohoto pořadu je Tomáš Matonoha, který je pro tento typ zábavy zcela neschopný. Přehrává, nezvládá vlastní rozpaky, směje se vlastním vtipům... prostě špatné. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Matonoha je mizerný herec, ktorý nedokáže presvedčivo stvárniť absoutne nič. Ešte som ho nevidel v žiadnej úlohe, ktorú by aspoň prijateľne zvládol. Je to totálne herecké drevo. Lenže tento podivný človek sa nedokáže ani normálne rozprávať s ľuďmi. Tak nechápem ako ho napadlo, že si zriadi vlastnú talkshow. To čo tam predvádza je vrcholom trapnosti. Jeho pochybný druh humoru mi je úplne cudzí. Nemôžem sa na neho pozerať, ani ho počúvať... robí sa mi z neho zle. Ale veď čo sa dá čakať od ambiciózneho blba, čo nemá ani poriadne priezvisko? Matonoha je odpad! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad bude mít dva nesmiřitelné tábory a je to patrné i z reakcí komentujících. Nejsem příznivcem importu amerických one či více man show, na druhou stranu věřím že jakási sloučenina tohoto formátu a odvaha českých herců improvizovat má smysl a může bavit. Řekl bych, že Tomáš Matonoha si lecos vyzkoušel pod křídly HBO v pořadu Na stojáka. Tam zjistil, že by to šlo a tak rozjel vlastní pořad, který už není sestaven z volných výstupů jednotlivých aktérů, ale který si sám jako principál diriguje. Asi ne náhodou se většina hostů etablovala z již zmíněného pořadu. Samozřejmě improvizace je těžká. Záleží na publiku, na stupni naladění konkrétního herce či schopnosti reagovat na výstup kolegy. Viděl jsem pár dílů a řekl bych, že se to zatím daří i když to občas nutně skřípne. Jako krátkodobý formát proč ne. Nerad bych ale aby z toho byl další neverending Kraus či Partička. Zatím držím palce. * * * ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Občas to funguje, občas ne. Bohužel je Matonoha příliš závislý na zábavnosti hostů. Ale aspoň neskouzává do trapné nudy, jak je v českém rádobyhumoru obvyklé. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Ohromná snaha o dílko na hranici talk show a zábavného pořadu. O Matonohově smyslu pro humor nemůže být sporu, ale tak pohotový jako například Karel Šíp není. Ale trapný jako někdejší novácké hvězdy naštěstí také není. Nelze hodnotit celkovou úroveň pořadu, když jednou je hostem Mádl a podruhé Budař. ()

nopud 

všechny recenze uživatele

Matonoha je fajn v pořadu Na Stojáka. Tady je to příšerná nuda, je to nezábavný a nezajímavý pořad. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Možná to nemusí být úplně špatný ale Matonoha je tak strašně nesnesitelný, že se na to koukat opravdu nedá. ()

tančísvlky odpad!

všechny recenze uživatele

Ako si môže dať verejnoprávna televízia takýto projekt do programu nerozumiem. Matonoha je trapný a ani jednému jeho slovu nie je možné veriť. Pripájam sa k názoru ktorý tu už odznel. Matonoha je odpad a korunovaný ... ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsme s kamarádkou zakoupily lístky do brněnské Reduty na natáčení dvojpořadu této talkshow. Ač měla hvězdné hosty (toho večera Babčákovou s Tomicovou a před nimi nějaké pány), přišlo mi to tak bezobsažné a nezáživné, že jsem se na jakékoli televizní vysílání dál nedívala. ()

Reklama

Reklama