Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slov netřeba, stejně byste je pro smích neslyšeli. Elixír quebecké zábavy... Kanadský cyklus němých skečů viděli diváci poprvé v roce 2011. Prakticky okamžitě si získal oblibu po celém světě, vysílal se například v Itálii, Španělsku, ale také v Indii, Řecku či Brazílii. Každou epizodu tvoří krátké humorné scénky o délce patnácti až devadesáti vteřin, kde se opakují v zásadě čtyři hlavní tematické okruhy a kde uvidíme v různých rolích tři herce a tři herečky. (Česká televize)

(více)

Recenze (58)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Série kanadských skečů, kteří si berou pod kudlu jakékoliv historické období a jakékoliv prostředí. Drama, komedie, romance, sci-fi, fantasy, horor, cokoliv. Pár těch nápadů je super, některé jsou trapnější. Když se Vám ale v noci nechce spát a máte chuť na nějakej dvacetiminutovej voraz, je tenhle pořad docela fajn vypěňovák. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem odborníkem na gastronomii, ale mám takový pocit, že Kanaďané moc vtipné kaše nekonzumují. Podle mne tohle bylo poměrně trapné a ačkoli jsem se hrozně potřeboval zasmát, tak jsem nedostal šanci. Dokonce ani takovou kravinu, jakou beze sporu je vymítač se zkříženýma okurkama, nedokázali natočit zábavně a to je hodně smutné. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tak, jak je u podobných pořadů běžné, někdy a vlastně docela často se objeví gag a miniskeč, které už považuju za překračující hranice mého dobrého vkusu. Hlavní problém mám ale s tempem. Zatímco u satirického pořadu Gorodok stihnou jednu scénku, tady stačí nasázet v raketovém tempu hned čtyři výstupy a to tempo se podepisuje na kvalitě. Je to uspěchané a spousta dobrých vtípků tím ztratí šmrnc. Kdyby ubrali plyn, víc hráli a dokonce i mluvili, pak bych šel s hodnocením výrazně výš. Celkový dojem: 45 %. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Krásné... bavil jsem se po dlouhé době opravdu dobře... takový odlehčený Velkovlak či Česká soda... ale opravdu hodně lehčí. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý dno televizní zábavy. Nejen že jde o humor trapnější než u těch nejhorších „vtipných“ skrytých kamer, ale někdy pointa uniká někam do ztracena a často se ten samej vtípek v různých obměnách opakuje pořád dokola. Opakovanej vtip není vtipem, víme? Ta debilní doslovnost mě taky ubíjela. Jako tvor s IQ vyšším jak 80 se cítím Kanadskou sodou uražen. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Kanadský smysl pro humor je místy trapný, místy geniální, ale ta genialita převažuje. Výjimečně má distributor pravdu "slov netřeba, stejně byste je pro smích neslyšeli". ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tyto komediální skeče mě zastihly jednou ráno, když jsem nemohl spát a dobře jsem se u toho bavil. Donutilo mě to se podívat i na některé další díly a už zážitek nebyl tak vysoký. I když se pár scének v každém dílu docela povede, tak některé jsou zase trapné, či jednoduché. To že se tam nemluví mi nevadilo a beru to za dobrý komerční tah a je to docela vhodná zábava při popíjení s přáteli. Neviděl jsem vše, ale asi jednotlivé díly budou na jedno brdo a opakovaně se tam střídají různé scénky na jedno téma s jinými variantami. Takový slabší průměr, ale na tři hvězdičky to u mě dosáhlo. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Občas povedené skeče! Ale pravda je, že na tohle musíte mít náladu a taky trochu sympatie pro tenhle styl humoru. Věřím, že jako super zábava by se to osvětčilo jako kulisa v TV když popíjíte s kamarády. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem v podstatě jediný kompletní díl (ani nevim, jestli existujou, ale skeče z Kanadské sody se vcelku pravidelně objevují v rámci jiných pořadů, takže je lze nárazově zachytit i na našich obrazovkách. Kvalita skečů kolísá od naprosté geniality až po klasickou kýčovitou trapnost. Každopádně oceňuju poměrně velkou originalitu, kdy tvůrci se nebojí posouvat hranice všemi směry a vcelku trefně narážet na reálné situace. ()

Reklama

Reklama