Reklama

Reklama

Happy Birthday!

Trailer

Obsahy(1)

Brady (Matt Bush) na své narozeniny zjišťuje, že ho podvedla přítelkyně. Nechává se přesvědčit kamarádem Tommym (Riley Litman), aby všechny osobní problémy hodil za hlavu, a společně tak vyrážejí do Mexika, které se zdá býti ideálním místem pro bujaré narozeninové radovánky. Netrvá dlouho a Brady rozbalí dárek, na který do smrti nezapomene. (Psychor)

(více)

Recenze (3)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě zajímalo, jestli je to s tím rasismem v popkultuře opravdu tak vážné a jestli je Casey Tebo fanouškem Donalda Trumpa či nikoliv. No řekl bych, že je mu trochu sympatický alespoň Quentin Tarantino. A nebo je mi to všechno úplně jedno? Možná se jen tak vykecávám, abych natáhnul délku komentáře, jelikož ve skutečnosti nemám z hlediska hororové tematiky co říci. Tedy stejně jako snímek Happy Birthday!, který diváka na 60 minut přiváže k posteli, kde může podobně jako hlavní postava nerušeně (až na pár občasných dunivých beatů) střízlivět z kocoviny, kterou mu Casey Tebo svým neatmosferickým ultrasoftgore hororem přichystal. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Happy Birthday“ je celkem dobře natočený, Casey Tebo sehnal i Steva Tylera, protože s ním spolupracoval v rámci nějakých videí pro Aerosmith, ale ani tohle nestačí k tomu, aby snímek bavil. Nebaví, je nudný, z hlediska gore se jen tváří, že je krvavý, ale ve skutečnosti ani tohle nevyšlo. Smutná ukázka filmu, který měl rozhodně větší ambice, než jakých dosáhl. ()

Reklama

Reklama