Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vasili a Angelo se potkají  v Boloňském lesíku a zamilují se do sebe. Vasili je ale prostitut s vražednými sklony a oba společně začínají být prostituty a okrádat své klienty. Pak přichází ale komplikace, které nutí oba k útěku. Vydrží jejich láska všechny nastalé komplikace ? (danielosbourne)

Recenze (6)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Co k smrti nesnáším je, když film oslovuje diváka tak, že ten si nakonec oblíbí to tupé vraždící monstrum, které sice dobře zahrál Stéphane Rideau, ale veškeré hodnoty lidského života jsou postaveny na hlavu. To je hlavní velké minus tohoto snímku, které u mě nevyváží ani velmi dobrá kvalita herecká a zpracování ... 1535 ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Už jsem 2x posílal obsah a furt nic. Tak aspoň pro ostatní, ať ví, o čem to je... Vassili je zkušený prostitut s vražednými sklony. Jednou najde v Bois de Boulogne (Boulogneský lesík - známé místo prostituce) raněného mladíka jménem Angelo a vezme ho k sobě domů. Stanou se z nich milenci a později i spolupachatelé. Vše zajde tak daleko, že jim nezbývá nic jiného než z Paříže utéct. ()

Reklama

mortishe 

všechny recenze uživatele

Bože nějak jsem přehlédla, že Vasil i Angelo jsou obě mužská jména takže jsem měla trochu šok. Je to dost explicitní ale v takovém tom nonšalantním francouzském stylu a la vůbec nic se neděje. Téma ani prostředí mě teda vůbec nezaujalo a nudila jsem se. V podstatě všechny postavy jsou takové ztracené existence a nemají valný morální kredit. Nebyli mi ničím sympatičtí. Je tam nějaká snaha o romantiku ale na heterosexuální jedince to asi moc fungovat nebude. Teda alespoň na mě rozhodně nefungovalo. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah je poněkud zavádějící, i jinak strohá česká wikipedie je tentokrát obsažnější a přesnější. Pominu-li dost nechutný příběh (chtěl tím snad režisér říc, že "pro lásku všechno"?),přijde mi značně nepravděpodobné (spoiler), že by policie celou dobu Vasiliho ani náznakem nepodezírala a že k jeho odhalení přispělo jediné svědectví vzniklé navíc díky chybně vyhodnocené situaci. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama