Reklama

Reklama

Volání džungle

(seriál)
  • Velká Británie Jungle Hooks
? %
Velká Británie, 2002, 25 min

Obsahy(1)

1. Kořist nebo lovec Začíná výprava do oblasti Amazonky za největší sladkovodní rybou světa, impozantní arapaimou velkou, a na dobrodruha Jeremyho Wadea čeká první dramatický zážitek.

2. Zkouška na Amazonce Jeremy Wade těsně unikne smrti a pokračuje v pátrání po obrovské rybě pirarucú. V Amazonii si na nudu rozhodně nelze stěžovat.

3. Říše vody Při plavbě po Amazonce v kánoi z vydlabaného kmene narazí Jeremy Wade na nepříznivé podmínky, když se pokouší ulovit majestátní rybu pirarucú. Možná se na něj usměje štěstí.

4. Pruty za úsvitu Nastal další den v Amazonském pralese a Jeremy Wade měří své dovednosti v rybaření s místními obyvateli. Kde se ale ukrývá obrovská ryba pirarucú?

5. Cesta končí Čas běží a Jeremy Wade v Amazonii chystá svůj poslední plán lovu. Podaří se mu nakonec ulovit obrovskou sladkovodní rybu pirarucu?

6. Indie: Horská monstra Jeremy Wade se svým moderním rybářským nářadím jede do Himalájských hor prozkoumat historku z viktoriánských dob o obrovské rybě, která žije v místních vodách.

7. Indie: Shikar Po osamoceném putování po horách s cílem narazit na majestátního mahsíra obřího si Jeremy obstará tým tradičních indických pomocníků nazývaných shikar.

8. Indie: Fauna stojatých vod Jeremy se rozhodne odpočinout si od hor a vydá se prozkoumat zvláštní a jedinečný druh žijících ve stojatých vodách Indie.

9. Indie: Sisora Při rybaření ve velké řece z tajícího sněhu Jeremy zaslechne strašlivý příběh – v této oblasti si začal na lidském mase pochutnávat velký sumec!

10. Indie: Poslední kaluž Jeremy je rozhodnutý prožít si další zážitky, které popisovali viktoriánští rybáři, a proto navštíví tok řeky chráněný chrámem. (Discovery Channel)

(více)

Reklama

Reklama