Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenechte se ošálit zavádějícím originálním titulem: 21 & over je pompézní hovadina pro nízkointeligentní omladinu 21 & under, která je dovedena až do krajní absurdnosti jen proto, aby tvůrci zamaskovali nedostatek vtipné kaše. Samozřejmě nesmí chybět u teenagerů tolik vděčná dávka nějakých těch exkrementů. Na šrot se snaží svézt na (pro mě nepochopitelném) úspěchu Projektu X s tím rozdílem, že je obsazen mnohem sympatičtějším hereckým obsazením, které se nejeví tak zoufalým dojmem jako ve zmíněném filmu, což je jedno z mála pozitiv, spolu s nepřítomností otravného found footage. Proti Projektu X však uberu ještě jednu hvězdu navíc pro naprosto trapné pokusy o jistou míru citové hloubkovosti. ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Projekt I jako Idioti, aneb opilé děti na výšce zase dovádějí.. Zápletka je průzračná jak půllitr vodky. Čerstvě 21-letý Asiat, jehož představitel má 31 a vypadá na 11, se krutě ožral - ještěže jeho dva kamarádi mají extrémní přebytek enzymu rozkládajícího alkohol a dají zavčas ho, sebe a dokonce i okolí fyzicky a mentálně do pucu.. Cílová skupina to jistě ocení (ostatně, taky jsem nebyl svatý vyznavač suchého zákona), ale schází mi jakési povědomí dementnosti všeho toho počínání, či zpochybnění aury nesmrtelnosti a nezranitelnosti adolescentů, co jsou plní lihového sebevědomí a pak v reálu někde zhasnou ve čtyři ráno omotáni s autem kolem stromu. Je to komedie, já vím. Ale ví to všichni..? Mimochodem, ten bizon je nejspíš jediný student, který je na tomhle „Harvardu“ schopen dosáhnout na prospěchové stipendium.. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tři borci na vejšce si vyrazí na mejdan a rozjedou to. Jsou tam ženský, chlast, sprosťárny, lehké drogy, snaha o vykreslený americké univerzity jako nejsvobodnější instituce ve vesmíru. Zábava je to ale průměrná, všecky díly American Pie (a to včetně těch videofilmů) jsou mnohem lepší a vtipnější. 60% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady klasických "vejška - pojďme se zmastit" kousků. Spíše průměrný až mdlý, než cokoli více či překvapivého. Obsazení mi přijde druhořadé, takové to hození semínek herců do prostoru a uvidíme, jestli nám z toho vyklíčí nějaká nová filmová celebrita. Pár vtipných momentů by se našlo, ale co si tak vzpomenu, tak jsem se snad po celou dobu vážně moc nezasmál. Je to plané a plytké, a jak sejde spolu se závěrečnými titulky z očí, tak rychle sejde z mysli. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)

Reklama

Reklama