Reklama

Reklama

Elitní komando bojuje s nemilosrdnými dinosaury hluboko v džunglích Jižní Ameriky. Skupina vojáků se snaží vysvobodit rukojmí v džungli obývané dlouho neobjevenými dinosaury... Při návratu z vojenské expedice havaruje vrtulník se zásahovou jednotkou  v husté,  nedostupné tropické džungli - ve ztraceném světě obývaném dinosaury. Nyní musí najít cestu ven z tohoto izolovaného údolí, než se stanou kořistí prehistorických predátorů. (TV JOJ)

(více)

Recenze (22)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co od takovýhleho filmu čekat? Totálně nic jen výplach. Já jsem byl připraven a možná proto jsem nebyl nijak zklamán, dostal jsem to co jsem dostal. Film je poměrně podobný filmu Raptor island(některé scény k tomu navíc dokonale pasují). Zápletka je tupá, vojáci+teroristi+náhodní civilisti(tady spadlé letadlo). Nicméně dinosaurů je poměrně plno takže žraní lidí je poměrně dost. Efekty? Ty jsou samozřejmě hodně špatné. Ale já se poměrně slušně bavil, tak dám 3*. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

I samotný pád letadla do nedostupné tropické džungle je velká nepříjemnost, o to větší štěstí je, pokud to dokážete přežít. Když však prakticky hned poté vyleze z lesa hladový digitální dinosaurus, máte obrovský problém. Děj se posléze přesune k elitní americké vojenské jednotce a její misi v oné džungli, při níž také během zpáteční cesty havarují a dopadnou do ztraceného světa. Cílem se nyní stává přežití v údolí špatně ztvárněných přerostlých ještěrek... Filmů o dinosaurech není málo, nicméně problémem je, že kromě Jurského parku a Jurského světa jsem zatím nenarazil na žádný kousek, který by dosahoval nějakých větších kvalit. Tento kousek sice chvílemi sahal po třetí hvězdičce, protože mě to bavilo, rozmanitost dinosaurů byla velká, scénáristé se snažili o vtipné hlášky a i zápletka se dala překousnout. Problémem je však, jak už jsem naznačil, animace dinosaurů. Ač v některých chvílích ještě docela ujde, v jiných jsou ty chyby tak markantní, že se nedají přehlédnout. Pokud vás podobné filmové braky neuráží, tento rozhodně zkuste. P.S. Gary Stretch vypadá jak španělský fotbalista Pedro Rodriguez ()

Reklama

goauld 

všechny recenze uživatele

Jako "televizní" film by se to dalo ještě zkousnout. Dynosauři byly animačně na úrovní 90tých let, jednání čety na úrovni kadetů prvního ročníku a dialogy .... na to už jsem si u amíků zvykl... Takže nic - co by mě mělo výrazněji překvapit... Jediné co si zaslouží onu jednu * je alespon minimum "záchodové vaty" ;-) Takže na jedno zkouknutí doma - OK, ale ..... do kina bych za to 150,- nedal :-)) ()

Norino12 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že pri tomto filme je napísané to, že bolo vydané v roku 2013. Zatiaľ asi najhoršie digitálne efekty aké som kedy videl. Až sa mi nechce veriť, že dokázali spraviť takto otrasne tie dinosaury. Veď v hrách spred piatich rokov mali lepšie animácie. Inak Viva La Jurassic Park a megalomanské veľdielo Spielberga, ktoré nebude nikdy prekonané. Navyše úplne dementné herecké výkony a totálna nuda. Teda ako sa to vezme občas Vás chytí smiech z toho aké je to celé retardované. Prepáčte za výraz ale niekedy je mi pri takýchto veciach priam do plaču. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím mat veľmi silnú volu, lebo som mal nutkanie tento film vypnúť, ale vydržal som,aj keď tých 83 minút som mohol stráviť aj rozumnejšie. Vždy keď niekoho naháňal dinosaurus, tak ten dotyčný sa aj trikrát utkol a to sa opakovalo niekoľkokrát,to bolo už trápne.Keď nieje väčší rozpočet určite nezačnem točiť film o dinosauroch, lebo by to dopadlo presne tak ako tento film. Aj bitky v tomto filme vyzneli groteskne a smiešne. Amatérske spracovanie, amatérsky herci, úboho amatérsky príbeh a hlavne neskutočne amatérske triky,tí dinosaury boli na túto dobu veľmi zlé digitálne. Tak keď to zhrniem mi vychádza čisto amatérsky film, ktorý viac nasere ako poteší. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Během přibližování k partyzánskému táboru vytáhne velitel oddílu dalekohled. Řemínek zakrývá pravý objektiv, ale v dalším záběru je řemínek zcela pryč. (Johnny.ARN)
  • Na obálce, která se používá na některých streamovacích platformách pro tento film, je zjevně ukradený dinosaurus ze hry „Turok Evolution“. (Johnny.ARN)
  • Když letadlo letí na začátku, jeho volací písmena jsou C-FJSM. Ale po havárii jsou nejméně tři písmena LHA. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama