Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom, čo svet zasiahne zombie apokalypsa, ostáva partia domácich maznáčikov napospas vlastnému osudu. Ich majitelia už nie sú tým, čím bývali. Je však horda krvilačných beštií a vypočítavých preživších jedinou hrozbou pre päticu psov? (*CARNIFEX*)

Recenze (9)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Potom ako svet prepadne zombie apokalypsa, partia domácich maznáčikov ostáva napospas vlastnému osudu. Ich majitelia už nie sú tým čím bývali. Je však horda krvilačných beštii a vypočítavých preživších jedinou hrozbou pre päticu psov? Veľmi nápaditý a vôbec nie špatný zombie príbeh s pár slušnými gore zábermi. Ten vtipno sarkastický záver snímok skutočne odľahčil. Mne sa to páčilo - 60%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bacha budou spoilery !!!! Putování psí bandy během zombie apokalypsy. Velice povedená hororová komedie se spoustou zajímavejch nápadů( chytání zombie na udici nebo třeba pes venčící zombie respektive zombie " nechtěně " venčící psa ). Říká se že pes je nejlepší přítel člověka. Jenže dá se to říct i naopak ? V tomhle snímku určitě ne. Tady se hafani nemusí obávat zombie ale psožravců ( lidí ). Jelikož psi teď patří na jejich jídelníček. Chlupáčům se podaří utéct ze spárů psožravců a začíná se blískat na lepší časy. Dorazí do psího ráje - DOG BAR. Jenže tam na ně čeká další nemilé překvapení. Mě se celkovej nápad i zpracování líbilo. A proto nemám problém dát plnej počet hvězd. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem další průser a ono překvapivě nic. Nemám zombie tématiku zrovna dvakrát v oblibě, ale tohle poněkud netradiční zpracování se dalo v klidu překousnout. Pár psů se musí přizpůsobit žití ve světe postihnuté zombie apokalypsou – inu proč ne. I smrti jejich páničků ze začátku snímku nebyly vyloženě špatně natočené, takže já zůstanu u průměrného ohodnocení… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V každej jednej apokalypse trpia aj nevinní. A týka sa to aj zvieratiek. Štvornohý priatelia človeka si musia užiť v takejto situácii to svoje. Žiadne žrádlo, žiadne pohladkanie za uškom. Aké smutné! Hlavne pre mačky. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní survival zombie můvíčko, které sice dodržuje základní-subžánrem nastvenou-šablonu, ale zároveň dokáže i hezky kombinovat a střídat napětí, romanci, akci a vtip. Je to lehké, svižné, nenudí to a ve výsledku je to lepší než jakákoliv epizoda(nebo vlastně celé)TWD.... Jó-a je to o psech :D ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Kraťas se podařilo natočit díky Kickstarteru za 5,849 doláčů. Jsou to tedy začínající filmaři se zajímavým nápadem, který je vystavěný na klišé zombie žánru, jen s psisky v hlavní roli. Atmosféru se povedlo za tento mrzký peníz vystavět hodně slušně a některé záběry jsou hezky komiksové. Není to sice filmový milník Ridleyho Scotta, ale díky nápadu a provedení dávám, kolik dávám. Kickstarter page -http://kck.st/g4SuUR ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad si rozhodně zaslouží nějaké body navíc, i když to provedení samo o sobě až tak skvělé není. Prostě příběh o tom, že došlo k zombie apokalypse, akorát z pohledu domácích mazlíčků. Proč ne, jen by to chtělo trochu víc vtipu a větší nadhled. Takhle je to bohužel celkem obyčejné, i když forma sama o sobě je zvolena dobře. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, jen s tím rozdílem, že zde na 17-ti minutách umírají, utíkají a dělají stále tytéž chyby domácí mazlíčci respektive partička hafanů. Gore nulové ale masky ujdou, ikdyž si jich díky roztřesené kameře moc neužijete, snad jen zabití čivavy bývalou majitelkou potěší :-). Nic pro milovníky zvířat a bohužel ani hororů. Amatérský počin, který nestojí za příliš pozornosti. ()

Reklama

Reklama