Reklama

Reklama

A Fox Tale

(studentský film)
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2012, 7 min

Obsahy(1)

Lovci nastražili past na lišku. Ta má ale schopnost proměnit se při ponoření do jezírka v ženu, což se obrátí proti lovcům, mezi nimiž se strhne souboj. (ABLABLABLA)

Recenze (17)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Hezké, půvabné, téměř vyslečené. Co však filmu chybělo, byl nějaký "dopad" akčních scén. Pokud je ze 7 minutového filmu boj 4 minuty, měl by člověka napnout, ne nudit. Jinak klasický příběh: 2 bratři vidí ženu a každý ji chce jen pro sebe, tak začnou bojovat. Slovy jednoho komentátora na youtube: "it has everything to entertain, 1. boobs.......... ..... .... "thats it a hlavně druhého komentátora na youtube: If they both cooperated with one another they could just DP her. :-) ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebyla ta liška, tak je to v podstatě o ničem. I když i v těch pár minutách si člověk dokáže nějaké to poučení najít, tak ten příběh zase až tak komplikovaný a geniální opravdu není. Hudba dobrá, animace mě moc nenadchla (až na tu lišku) a ani ze vší té akce jsem nebyl příliš nadšen. Takže taková průměrná krátká záležitost co ve mě vyvolala pouze touhu jít do lesa, lovit lišky a házet je do vody... 5/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Fuj to je ale ohyzdná animace... Tedy ne že by byla špatně udělaná, to vůbec, jenže je hrozně uniformní a nemá duši, když si jen představím, jak krásně a dokonale by mohli vypadat scény s liškou, kdyby se jednalo o klasickou 2D ruční animaci (nebo jakékoliv která jako ruční vypadá)... On i příběh je docela konina a akce je zbytečná jako volební letáčky doplňkových voleb českého senátu uprostřed písečné bouře v Turkmenistánu. Alespoň liška byla rozkošně roztomilá v obou podobách, ale klidně by si mohla nohu olíznout i v lidské podobě, muhihi. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V souboji dvou lovců zazní známý „Wilhelm scream“. (Puxina)

Reklama

Reklama