Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tim a Can jsou nejlepší přátelé, jejichž hlavní životní náplní je neustálá honba za ženami. Své umění svádět založili na cynické lži, všem ženám tvrdí, že jsou nevyléčitelně nemocní a mají už jen poslední přání - naposledy zažít opravdu dobrý sex. Tento trik jim vychází, dokud Tim nepotká Marii, jejíž sestra skutečně trpí rakovinou... (claudel)

(více)

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická dramédia so situačným "humorom", ktorý občas vyjde a občas nie. Petry už natočil aj lepšie komédie. ()

marek1972 

všechny recenze uživatele

Náhodne zhliadnutý na sat1. Neľutujem, aj keď príbeh sa mi zdal zo začiatku gýčový. Ale netlačilli na pílu a som rád že som to pozeral. Príjemná oddychovka. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

O Heiter bis wolkig jsem se poprvé dozvěděl z německého bulváru. Bulvár nečtu, ale pro německý Bild mám tradičně slabost na letní dovolené v zahraničí, kdy s nadšením louskám nejhovorovější německé výrazy. A jednou jsem narazil na informaci o natáčení nového filmu s J. Schwarz, která se kvůli roli nemocné dívky drasticky promění. Výsledkem je hodně hořkosladký film, u nějž bych to žánrově viděl drama-romantický-komedie, jelikož humoru je málo a spíše černého. Němci se zase vytáhli, kvarteto mladých německých herců rozehrálo sympatickou podívanou, která není klišoidní, nebere se moc vážně a není ani trapná. Jedno jméno musím opakovaně napsat, ale tučně - JESSICA SCHWARZ. Je naprosto suverénní a uvěřitelná. Ti, kteří ji neznáte, podívejte se pak na její fotky z jiných filmů. Německo v posledních letech jede na pozitivní filmové vlně. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Citlivá a otrepaná téma. A pritlačenie až k slzám. Také klišé, ale nebolo tu prehnané, takže nakoniec "pekný" film. Čudujem sa, že nebol doteraz ani predabovaný ani remakeovaný, pretože rakovina, láska, trocha romantiky to je zmes, ktorá divákov priláka. Zo začiatku sa film veľmi nezdal, lebo hranie sa dvoch chlapíkov na rakovinu je naozaj za čiarou. Ale nejak sa to potom ustálilo a získalo svoje kúzlo. Herecké výkony veľmi slušné, bola tu vybraná v podstate nemecká špička. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama