Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Policajt nebo rošťák je Jean-Paul Belmondo přesně takový, jakého ho mají diváci nejraději. Tvrdý, neústupný, trochu samotářský, ale především vždy obklopen krásnými ženami a vždy nad věcí. Do Nice přijíždí inkognito divizní komisař oddělení vnitřního vyšetřování Stan Borowitz, specialista na čistky uvnitř policie. Vše totiž nasvědčuje tomu, že nedávno zavražděný komisař Bertrand byl v úzkém spojení s místní mafií. A není zdaleka sám. Policejní inspektoři Rey a Massard jsou do vraždy přímo zapleteni, je tedy nutné je usvědčit a policii očistit. Borowitz má vlastní netradiční prostředky a postupy a rozhodne se vyvolat válku gangů, která by jako první vydala oba zkorumpované inspektory. Nečekaný příjezd neposlušné dcery Charlotty vše zkomplikuje. (Česká televize)

(více)

Diskuze

mrLotus

mrLotus (hodnocení, recenze)

Děsím se toho až nám ČT předabuje i tento skvost! ,,Časy jsou zlé,,!!!!

Vlastous

Vlastous (hodnocení, recenze)

"Příjdu zítra ráno o půl dvadnácté" "Počasí bylo krásné, nebe bez mráčků, vítr žádnej. Ideál. Ale pak se nějak zmrvilo. Pepe dostal malarii, nebo co a vysypal celej obsah králíčka do záchoda"  " Tady je stpka. Musíme zastavit" 
To jsou hlášky na které se nikdy nezapomene.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

pawleta: no je to tak preto, ze je to MORAVEC. Naozaj. Tříska bol už za "kopečkami".

pawleta

pawleta (hodnocení, recenze)

Podle mě dabuje Belmonda určitě Tříska, teda podle hlasu to Moravec být nemůže. Ale v titulcích je jmenován Moravec... Nevíte někdo, proč tomu tak je?

na příspěvěk reagoval glejd

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Jen taková zajímavost: Hláška "Časy jsou zlé, Kamile!" se nezrodila v hlavách scénáristů Audiarda a Hermana, nýbrž v barrandovském dabingovém studiu. Pusťte si to v originále a uslyšíte. Jinak ale samozřejmě díky za ní.

egesichora

egesichora (hodnocení, recenze)

Ano, ten film má neskutečnou atmosféru. Spád, vtip, napětí... všechno, co má mít. (A opravdu ho v tomhle filmu mluví Moravec? A já pořád, co je mi na tom tak divnýho... :o)))

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Kultovni film plny humoru a napeti.Belmondo je proste nenahraditelny.Jeho filmy rad sleduji a nenudi me jako trba nektere filmy z USA.Je skoda ze nase komercni tv. davaji prednost zhovadelostim hlavne z USA pred Francouzskou klasikou v podobe filmu Policajt nebo rostak, ci Nenapravitelny.

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Výborný Belmondo, výborný Moravec, celkově skvělý film, ke kterému se často vracím.

Vadriano

Vadriano (hodnocení, recenze)

Výtečná oddechovka ke kafi, rád se ktomu vracím.
"Časy jsou zlé, Kamile"

kowalski

kowalski (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších filmů od Belmonda, kde ve výborném českém dabingu proudí jedna hláška za druhou. Pro milovníka francozských komedií a oblíbeného Belmonda se tento film řadí mezi jeho další skvosty jako Zvíře atd.

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama