Reklama

Reklama

Mladý policajt Vincent Milès (Ymanol Perset) bol najlepším študentom akadémie. Má iba 22 rokov, no už v tomto veku je elitným expertom na zbrane, vyniká v streľbe a umení likvidovať ciele. Patrí medzi tie zriedkavé talenty, o ktoré prejavujú záujem iba vládne zložky a špeciálne jednotky zamerané na boj proti terorizmu. Keď Vincent odmietne vstúpiť do špeciálnej jednotky, skorumpovaný Milo Cardena (Joey Starr) dostane za úlohu vlákať ho do pasce. A tak sa jedného dňa Vincentov život zmení na nočnú moru. Urobí chybu, následky ktorej si vyžiadajú množstvo obetí nielen v radoch polície a špeciálnych jednotiek, ale aj v podsvetí. Chybu, za ktorú sa ocitne v pekle, odkiaľ je návrat už nemožný. (TV JOJ)

(více)

Recenze (40)

theSaint 

všechny recenze uživatele

Svižné, chladné, charismatičtí herci a typické francouzské atmo. Není to ona pověstná špička, ale stále kvalitní nadprůměr. Tohle můžu ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi slusna temna kriminalka s dost drsnym a trpkym priebehom pre zivot mladeho zbranoveho technika a vynikajuceho strelca. Ten zaver bol dost deprimujuci. Tento styl "couchovania" do radov jednotiek, o ktorych nikto nevie, uz v par filmoch celkom slusne zachytili. Tento kusok k nim tiez patri. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jako zabavilo. Času nelituju. Ale je to hovadina na entou. Tolik mrtvých a tolik akcí jen pro naverbování jednoho krypla, co umí střlet na terče a má ksicht jako ten terč, je až "neuvěřitelné" až kryploidní. To by byl totální přehmat. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Neskutečná akční sračka, na které byl jedinej klad jenom úvodní scéna z tréninku a to, že celej film trval pouze 75 minut. Policejní ucho, který vyhrálo asi všechny závody ve střelbě, včetně toho na lítající hovno, je ve svejch dvaadvaceti specialista snad na všechny zbraně. Dokonce vymyslí náboj do pětačtyřicítky, kterej udělá v neprůstřelný vestě díru jak do hajzlu. Dostane se do jedné z elitních jednotek, kterejch je mimochodem ve filmu po kokot, ale zjistí, že střílet na lidi není jako střílet na terč, takže se po každé akci klepe jak Muhammad Ali po vypuknutí parkinsona. Ale pomsta bude sladká, takže se rozhodne, že všechno vyřeší sám a stane se z něj hrdina, kterej dostane doživotí. Ale samozřejmě konec je slaďoučkej, takže dostane nabídku, která se nedá odmítnout, za milost od prezidenta bude sloužit v ještě vyšší elitní jednotce. Hlavní hrdina je taky celej slaďoučkej, jeho homosexuální pohled mě dneska bude budit ze sna. Až se bude točit životopisnej film o metroušovi C.Ronaldovi, tak je tenhle týpek velkej favorit. Doufám, že někoho nenapadne natočit pokračování... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Chvíli se v tom nic moc neděje, pak zas se toho děje moc najednou, celý se to zamotává, a když už jsem měl pocit že vím kdo s kým a proti komu, tak se to zase celý přeonačilo, super střílečky, super námět, příběh až na pár drobných zaškobrtnutí drží dobře pohromadě, akce uvěřitelný, postavy super, tak mě to celou dobu tak nějak hřálo, hřálo až pak ke konci se to zas celý zamotalo, to mě probudilo a jak jsem tak začal zbystřeně vnímat, zjistil jsem že to celý bylo zamotaný ještě víc než se v průběhu filmu zdálo, až nakonec to skončilo, a já si sliboval, že tohle si vážně zítra sjedu znovu. Dost dobrý. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

A máme tu opäť akúsi francúzsku nijako neurážajúcu priemernú jednohubku. Filmy z policajného pristredia ma bavia. Áno, konkrétne v tomto počine sa vyskytlo niekoľko zbytočne rating znižujúcich krátkych momentov, ale keď sa nad ne dokážete povzniesť tak to zas taký prepadák nebude. Aj 80 minút sa dá pokaziť, ale tuto to zvládli udržať v akceptovateľnej miere a preto tomu tri hviezdy pristanú. Au revoir. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Velmi plochý a naivní příběh. Se sebezapřením se na to ale dalo dívat. Ale střihač by si měl najít spíše nějakou jinou práci. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdný, drsný, chladný, netypický, kvalitný francúzsky thriller. Udivuje ma iba nizke hodnotenie, možno je to vplyvom primitívnych, stereotypných, usa filmov, v ktorých zvládne všetko jeden psychicky aj telesne dokonalý človek "aj s prstom v zadku". ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Škoda. Až moc krátké. Když odečtu titulky, tak nám zbyde pouhých 70 minut. Jinak dobrá válka policajtů. Pro fandy IPSC. Klady: svižné, atmosféra, hudba, dobře zahráno, žádné zbytečné doplňující linky. Zápory: mohlo být delší. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Snímok by nebol zlý, lenže... jednoduchý a holý príbeh vyprodukovaný scenárom, ktorý niekde na desiatej strane stratil pointu a zmysel, sa zameriava na vyvraždenie všetkých a každého, kto sa len trocha mihne pred kamerou. ()

v0jt1s3k 

všechny recenze uživatele

Válka policajtů za jedna. Není to film, ze kterého by člověk vyloženě padl na zadek, ale mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami určitě. Atmosféra parádní, akce velmi dobrá ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Velká škoda,film měl veliký potenciál,stačilo málo a klidně by to byl film roku.Francouzi umí akční filmy,to už dokázali v minulosti,ale tady pokazili,co se dalo.Policajti se míchali se zločincema a byl ze všeho velký zmatek,který filmu hrozně ublížil... ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Takových policajtovek vyrobili Usané kýble a většinou horších, Hodnocení považuji na nespravidlivé ve srovnání s americkou produkcí ve stejném žánru. Na mne akce z tohohle filmu působí uvěřitelně, střízlivě a bez zbytečného hrdinského patosu. Vzpomeňme jen pompézních předudákovaných scén z amerických policejních pohřbů. Na příběhu by se asi dalo ještě zapracovat, ale díky za takový dosti dobře řemeslně vyvedený kousek. V rámci žánru vřele doporučuji. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Od mala nám říkají , že lhát se nemá. A jen rodiče a sousedy si nevybíráš ,  kamarády můžeš , tady udělal Vincent tu největší chybu. A co se týče rejži , dle tohoto jeho díla mám pocit , že by pan Welz ty scenáře měl nechat na ostatních a věnovat se pouze režii. ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za úvodní tréningovou scénu, která je jedinou skvělou akční sekvencí v celém filmu, ačkoli jde o střelbu na neživé cíle, hvězdičku za skvělou kameru, která je místy opravdu mistrovská. Zbytek je nudná, nelogická, neosobní a nepříjemná podívaná, dementní hlavní hrdina, deset tisíc různých tajných služeb a oddělení, všem je to asi jedno a konečný závěr, kdy se z nesympatického hrdiny stane ještě tragičtější vraždící magor (zabíjí ženy i muže kteří jsou evidentně neviní) položil celý tenhle snímek do hromady hnoje. Bohužel. ()

Reklama

Reklama