Reklama

Reklama

Mladý policajt Vincent Milès (Ymanol Perset) bol najlepším študentom akadémie. Má iba 22 rokov, no už v tomto veku je elitným expertom na zbrane, vyniká v streľbe a umení likvidovať ciele. Patrí medzi tie zriedkavé talenty, o ktoré prejavujú záujem iba vládne zložky a špeciálne jednotky zamerané na boj proti terorizmu. Keď Vincent odmietne vstúpiť do špeciálnej jednotky, skorumpovaný Milo Cardena (Joey Starr) dostane za úlohu vlákať ho do pasce. A tak sa jedného dňa Vincentov život zmení na nočnú moru. Urobí chybu, následky ktorej si vyžiadajú množstvo obetí nielen v radoch polície a špeciálnych jednotiek, ale aj v podsvetí. Chybu, za ktorú sa ocitne v pekle, odkiaľ je návrat už nemožný. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (40)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Neskutečná akční sračka, na které byl jedinej klad jenom úvodní scéna z tréninku a to, že celej film trval pouze 75 minut. Policejní ucho, který vyhrálo asi všechny závody ve střelbě, včetně toho na lítající hovno, je ve svejch dvaadvaceti specialista snad na všechny zbraně. Dokonce vymyslí náboj do pětačtyřicítky, kterej udělá v neprůstřelný vestě díru jak do hajzlu. Dostane se do jedné z elitních jednotek, kterejch je mimochodem ve filmu po kokot, ale zjistí, že střílet na lidi není jako střílet na terč, takže se po každé akci klepe jak Muhammad Ali po vypuknutí parkinsona. Ale pomsta bude sladká, takže se rozhodne, že všechno vyřeší sám a stane se z něj hrdina, kterej dostane doživotí. Ale samozřejmě konec je slaďoučkej, takže dostane nabídku, která se nedá odmítnout, za milost od prezidenta bude sloužit v ještě vyšší elitní jednotce. Hlavní hrdina je taky celej slaďoučkej, jeho homosexuální pohled mě dneska bude budit ze sna. Až se bude točit životopisnej film o metroušovi C.Ronaldovi, tak je tenhle týpek velkej favorit. Doufám, že někoho nenapadne natočit pokračování... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadná žánrovka z Francie, která unikala mému zornému poli po dobu 7 let! Pořádnou krimi řízlou drsným podtónem, jak to tvůrci v těchto končinách umí, můžu vždycky a Colt 45 tohle splňuje do puntíku. Již úvod se mi zalíbil, celkově jsem čuměl jako puk na ty střelecké tréninky hlavního hrdiny, to mě dost zaujalo. Herecky potěší přítomnost pár známějších jmen, kterým vévodí legenda Gérard Lanvin! To mladé ucho coby Vincent Miles sice po stránce herecké nepředlo bůhví co, na druhou stranu vyloženě do očí taktéž nebil. Příběhově se to postupem času začíná velice zamotávat, dojde na pár slušných zvratů a přestřelek. Jen ten konec podle mě tvůrci mohli vymyslet lépe, chtěli šokovat (což se jim povedlo), ale přišlo mi to už překombinované. I tak mohu doporučit, takových poctivých filmů jako ze staré školy moc v dnešní době nevzniká. A to je škoda. 6,5/10 ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo mě se to celkem pozdávalo. Jedná se o trochu netradiční typ kriminálky. Je pravda, že představitel hlavní role mě úplně neinteresoval, ale líbilo se mi, jak se mu postupně všechno rozpadá pod rukama a propadá se do čím dál tím hlubších a hlubších sraček. Velkou část akčních scén, pak vyplňují tréninkové sekvence, ale ty jsou nutno uznat nápadité, profesionální a působí celkem dost realisticky. Finální pointa je pak jenom naznačena, ale dá se tušit jak se to vyvrbí. On už si hrdina v dané situaci moc vybrat nemohl. Více než solidní film.70% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Mladík, který má dar přímo z pekla. Umí přesně a hlavně rychle střílet, takže je jasný, že přitáhne pozornost ostatních a ve skladišti zbraní, kde si v poklidu pracuje, dlouho nevydrží. Protože je zavázaný komisaři, který ho vychoval po smrti jeho otce, je zřejmé, že na druhou stranu nechce. Přesto se konkurenci na něj podaří ušít boudu a mladík v tom začne pěkně lítat. Snímek má napětí a těch zájmových skupin, tam není tolik, aby se v tom nedalo vyznat. Kdo má rád střílečky, tak by si neměl nechat ujít. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho víc, i když vlastně nejsem zklamanej, jsou to spíš takový rozporuplný pocity. Moc se mně líbí myšlenka, že "stroj" na zabíjení, kterej školí ostatní profíky, vlastně v životě nikoho nezabil (asi jako v Děkujeme, že kouříte, kdy největší lobbista za cigára nikdy nekouřil). Zhruba po polovině filmu se to ale zvrhne v jakýsi zamotaný klubko, který se ne moc dobře rozmotává - ani to není tím, že by divák nevěděl, kudy kam, ale spíš tvůrci nevěděli, co s tím, mám takovej dojem. Je to škoda, ten film měl potenciál, kterej se ale postupně vypařil. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama