Reklama

Reklama

Král dortů

(pořad)
  • USA Cake Boss (více)

Obsahy(1)

Buddy Valastro Jr. spolu s rodinou vedou Carlo´s Bakery, a v tomto pořadu máme možnost podívat se tzv. pod pokličku fungování rodinného podniku. Od pečlivých příprav dortů až po závěrečné předání zákazníkům a mnohem víc je možné zhlédnout právě v Cake Boss. (Bukk)

Recenze (6)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Ach, ukecané, americké predvádzanie sa doplnené nevyhnutným objímaním, sebavedomím a neustálym rýchlym strihom. Výsledky sú detsky očarujúce a nečudujem sa toľkým infantilným priaznivcom. Tiež som bol nadšený v múzeu gýča v Kremnici :) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Celý pořad a všechny jeho díly stojí a padá na šoumenství Bobbyho Valestra, které je občas přehnané - jeho přehnaný údiv nad přáními zákazníků nebo nad tím, co je očividné, působí někdy už divně. Navíc se snaží, aby to vypadalo, jako že je to i o jeho rodině, takže se řeší i rodinné vztahy, ale jen tak letmo, po povrchu, že třeba nejde s manželkou a dětmi na nákup. Rovněž je vidět, jak se sám rád vychvaluje, v každém dílu neopomene třikrát zdůraznit, že na ten jeho dort všichni koukali jako na zjevení a pusy jim spady překvapením. A co teprve, když po jeho pekárně pojmenují ulici, nebo je Buddy oceněn klíči od města! Jeho dortové kreace jsou ale skutečně fantastické, dort jako basketbalové hřiště, záchod, výherní stroj, býk, na všem tvrdě makají, i když občas se zdá, že je tam více lepenky a dřeva, než toho dortu. Ostatně - všechny ty dorty vypadají na jedno brdo, co se složení týče - piškotové těsto, krém a fondán. Ocenit lze, co se s tím vším dá udělat. Ale přece jen časem tenhle seriál se omrzí, a vyplatí se už sledovat jen speciály, třeba když jsou na dovolené v Itálii. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Pečenie toriet je podľa tohto dokumentu-seriálu vážne umenie. Ale ja na to moc nie som. Príde mi to občas dosť silené, ale ak fakt nie je čo sledovať dokážem si pozrieť aké mega torty sa tú pečú. Inak nič moc, proste ako vravím, len keď fakt nie je čo sledovať. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Takový ten jeden z pořadů o vytváření naprosto magorských kreací z dortu, které v podání Buddyho získává nový rozměr. Alespoň pro mě. Le rei de las tartas! ()

Mikovec 

všechny recenze uživatele

Toto je opravdu neskutečné, nemám na mysli dortové kreace a jejich fantazii, které jsou někdy opravdu pěkné, ale hygienu, která je v tomto pořadu šílená. Kde vám modelují dort holými rukami a bez rukavic. Máslový krém si tu naberou rukou rovnou z kýble a hodí ho do mísy, kde ho poté zamíchají s dalšími ingrediencemi. Fondán na dortu vám vytvarují a taktéž uplácají holýma rukama, bez rukavic a toto poté podávají zákazníkům. Když vidím různé továrny na sladkosti, kde lidé nosí ústenky, jsou celý zakrytí, že jim jsou vidět jen oči a poté tento pořad, je to skutečně drastický rozdíl. Buddy by měl asi naučit své zaměstnance co znamená slovo hygiena a udělat alespoň tu nejmenší věc, což je používání rukavic. Od takového člověka bych si nikdy v životě žádný dort neobjednal, protože tam jsou vám schopni snad i vyšlehat šlehačku holýma rukama. Zajímalo by mě, jestli si dotyční vůbec myjí ruce po toaletě, či se jednou za týden umyjí ( když v jednom díle ukazovali kolik má jeden z nich špíny za nehty a jak má špinavé nohy, silně o tom pochybuji). Zajímavý byl také díl, kde jeden z obézních zaměstanců měl značně zpocené čelo, které si neustále utíral a pak těmito rukami tvaroval dort. Za zajímavé výtvory z dortů dávám jednu hvězdu, ale víc si tento pořad opravdu za vrchol špíny a prasárny, kterou každým dílem předvádí nezaslouží. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Kreativní schopnosti aneb cukrářské umy těchto cukrářů a pekařů zároveň jsou až neuvěřitelné. I když jsem již dříve věděl,že dort může vypadat jakkoli tak přesto mě toto cukrářské umění docela pohltilo a bavím se dobře u každé epizody, na kterou v televizi narazím. ()

Reklama

Reklama