Reklama

Reklama

Laboratorní krysy

(seriál)
  • USA Lab Rats
USA, (2012–2016), 36 h 4 min (Minutáž: 20–43 min)

Hudba:

Bert Selen

Hrají:

William Brent, Spencer Boldman, Kelli Berglund, Tyrel Jackson Williams, Hal Sparks, Will Forte, Madison Pettis, Virginia Gardner, Casey Sander (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Hvězdami sci-fi sitcomu Laboratorní krysy jsou Chase, Adam a Bree – supermoderní bionické klony s jedinečnými schopnostmi. Naši hrdinové jsou drženi v tajné laboratoři, ale začínají si uvědomovat, že život nabízí i jiné možnosti, než být jen armádní zbraní. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Melios 

všechny recenze uživatele

Sitcom, ktorý si naozaj, ale naozaj naplno užije len divácka cieľovka, pre ktorú je tento seriál určený. Sám som to zhliadol ešte v dobe, keď to bežne vychádzalo a po dlhej dobe som sa k tomu navrátil. A priznávam, že je to naozaj odpad. Lenže je to nízkorozpočtová blbosť určená pre deti, ktoré sotva vedia, čo je to poriadna zábava a viacúčelový humor. Absurdné, ale ako všetky Disney braky z tejto doby aj nákazlivo pútavé. Beriem to ako Sharknado. Radšej by som zhliadol znova celú tuto absurdnú ságu ako dať opäť šancu Hanne Montane. Ak, ale nie ste nároční dokáže vás jednoduchý humor zabaviť na dlhé chvíľe. Má to svoje kvality, ale asi to vidím len ja. Skrátka pre braky mám slabosť... Logicky 36% no pre nenáročných kľudne aj 54% ... ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Aha... Som jemne frustrovaný,lebo toto mohol byt nástupca Jonas Brothers čo sa týka spádovej pádovej komplexnosti a nového netradičného herectva a to aj v rámci atypickej skautingovej rozvetvenosti Disney Chanel,no skicu kapacity výrazne prebíja skutkový nepotenciál, a pádová neumožnenosť... ()

Reklama

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděl moc dílů, ale stačilo málo, abych si udělal na tento seriál názor. Je to vymyšleno dobře - děti se super vlastnostma (sice to není žádná novinka, ale nápad je dobrý), ale průšvih je ve zpracování. 50% ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Seriál sa po kvalitatívnej a kreatívnej stránke zdá odfláknutý dokonca aj v porovnaní s ostatnými zástupcami Disney Channelu. Možno chýba trochu nápaditejší scenár a trochu zaujímavejšie dialógy, ale určite by seriálu neublížila nejaká silná herecká osobnosť, postava ktorá by v tej plochej zápletke vyzerala skutočnejšie než ostatné. Bionickí súrodenci nie sú ktovieako zaujímaví a čo sa týka Lea, zrejme by som o jeho dôležitosti a zábavnosti viedol siahodlhé rozpory. Disneyovský podpriemer, keby bol ešte trochu natvrdlejší - viz Shake It Up - zrejme by som s odpadom neváhal. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele

Sice jsem už pár let neviděl ani jednu epizodu, za to jsem seriál sledoval ve věku, kdy jsem byl cílovka a tehdy se jednalo o můj asi nejoblíbenější sit-com z Disney Channelu. Humor mi přišel celkem vtipný, postavy mě bavili a většina efektů mě netahala za oči. Pro mě ale nejsilnější stránkou celého seriálu byla od konce první série zápletka, která se rozvíjela většinou v pozadí a v druhé řadě zhruba v polovině nám pak přinesla záporáka, který dodal seriálu nějaký ucelený příběh co se čas po čase rozvinul a dodal tak seriálu něco, co v první sérii chybělo, a to napětí. Napětí, které neskončí ve stejné epizodě ve které začne ale trvá na skrz celé série. Když se tenhle ucelený příběh ve 4. sérii začal tříštit na víc linek tak už se to napětí trochu vytratilo, i tak si ale myslím že v druhé a třetí sérii právě tohle dělalo z Lab Rats můj nejoblíbenější sit-com. Speciálně stojí za zmínku konec 2. série, který je jeden z nejtemnějších závěrů série u podobných Disney Channel pořadů. Za 5* to není, dnes už bych nad tím určitě cringoval, ale ODPAD si to určitě taky nezaslouží, když dokázal zabavit cílovku. 55% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl od 4. série přejmenován na Lab Rats: Bionic Island. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama