Reklama

Reklama

Medvěd

(festivalový název)
  • Austrálie Bear
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Drama
Austrálie, 2011, 11 min

Obsahy(1)

V krátkom tragikomickom filme vystupuje manželský pár. Muž chce prekvapiť svoju nahnevanú partnerku v lese, no všetko dopadne nečakane tragicky. (Marek1991)

Recenze (20)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Myslel jsem, že pojedeš druhou stranou k pikniku a ne že sjedeš ze skály." Člověk by si řekl, že injekce v oku Jacka změní, ale on má novou přítelkyni a zase jeden skvěle neukočírovaný vtípek. Tentokrát se však koncovka celkem nabízela a já musím doporučit všem idiotům, kteří dotahují vtipy do konce, aby si šli zaběhat v kostýmu medvěda do lesa plného ozbrojených zelených mužíků. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jo, tomu se říká posraná smůla:) Medvěd má v sobě lehký černý humor a zároveň je svým způsobem děsivý, protože něco podobného by se klidně mohlo stát. Ač je to bizarní, takový sled událostí je velmi reálný a i ve skutečném životě může klidně nadělat pořádnou neplechu. V tom lepším. Co se stane v tom horším, Vám ukáže další krátký film z dílny Nashe Edgertona. ()

juta 

všechny recenze uživatele

No teda... Takovýho manžela/přítele mít doma, to bych ho radši odpráskl sám. :D Milé překvapení, které pobavilo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už Nash Edgerton tolik nepřekvapil a po SPIDERovi(2007) celkem očekávaný zakončení. Aneb jakej může mít dopad jeden blbej a nepromyšlenej nápad. 3hvězdy. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to snad ještě více než Pavouk, ale upřímně je to spíše jen taková dobrá jednohubka. Každopádně klidně buďte "very scary", tento černý humor se mi dokonce i líbí... :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi krutý film plný nešťastných a tragických náhod a ten koniec by mohol byť aj poučením pre rôzne kostýmy. Inak podľa mňa troška nepremyslené, najmä ohľadom toho, že si chlapík síce zistil kadiaľ chodí jeho priateľka, ale že nevedel a nepozrel si, čo je naokolo, to je divné a tiež aj to ako ich tam našiel chlapík s pištoľou. Avšak myslím, že ako film je to celkom dobré a naozaj sú scény dobre natočené, zaujímalo by ma ako ich natočili, teda najmä ten pád z výšky, dosť silná čierna komédia. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tady mi asi zamýšlená komediálnost jaksi unikla. On musí být retard, jinak se jeho chování vysvětlit nedá. Ona ale musí mít také potíže s chováním reaity a tak se k sobě možná hodí. Být jí, tak se zaprvé nesměju poté, co mi drahá polovička oznámí, že jsem ze skály podělaný strachy spadl, protože si ze mě vystřelil. V takovém případě bych ho chtěl v tu chvíli taky zabít. Ale protože ležím polámaný pod skálou a nemohu, jsem vděčný, že to udělal jakýsi lovec z povzdálí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začátek mě absolutně nezaujal, ale co přišlo pak, to bylo prostě k popukání, pokud máte rádi černý humor a pořádnou dávku absurdity. Ani jsem to nečekal, ale tenhle filmeček je i skvěle vypointovaný. Prostě paráda, které krátká stopáž nesmírně sluší. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pavúk od Edgertona šokoval a prekvapil viac....ešte pred vzhliadnutím samotného Medveďa som vlastne vedel, že to bude akási variácia a tým pádom to stratilo na skvelosti..... ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Mít svůj styl ve stylu, že dělám všechny filmy v podobném stylu, není moc stylové. Nemůžu říct, že se mi to vyloženě nelíbilo, ale v tomto případě platí radši nevstupovat dvakrát do stejné řeky. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

No, takové zvláštní prostě... Jakože trochu zábavné, člověk se pousměje.. Ale nic pěkného :-D Navíc po Pavoukovi už jsem leccos čekala. ()

Reklama

Reklama