Reklama

Reklama

Recenze (8)

pabab 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie. Dobré spracovanie a čo sa týka dialógov, snaď najvernejšie sa pridŕža knižnej predlohy. Niekoľko scén, čo poznáme z iných filmov je tu len popísaná v dialógoch, ale filmu to na kvalite neuberá. Aramis a Porthos trochu prehrávajú, ale milo ma prekvapila Gaby Sylvia v úlohe Milady. Belmondo je prirodzený a hravý ako vždy. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Slávny román Alexandra Dumasa Traja mušketieri sa dočkal aj televíznej podoby. Adaptácie sa ujal skúsený scenárista a režisér Claude Barma ( na scenári spolupracovcal s Pierrom Nivolletom ) a divákom posunuli najvernejšiu knižnú verziu. Vzniklo slušné televízne dielo odohrávajúce sa vo veľkej miere v interiéroch s dôrazom na dialógy, honosnými kostýmami, a občasnými šermovačkami. Začínajúci Belmondo si zahral s jemu vlastným šarmom postavu d´Artagnana a v podstate to bola jeho prvá hlavná úloha v kariére. ()

Panthea 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Jean-Paul Belmondo hraje D´artagnana opravdu výborně a navíc je se současnou podobou k nepoznání - já jsem ho alespoň nepoznala. Musela jsem se to dočíst v titulcích. Tím nechci ovšem říct, že vypadá špatně, právě naopak, velmi mu to sluší, hraje skvěle, živelně, bezprostředně. I když je to hodně starý film, je dobrý a stojí za shlédnutí. ()

MR007 

všechny recenze uživatele

Levné, komorní, televizní zpracování Třech mušketýrů, je pro mě úplně nejlepší ze všech. Kam se hrabe estrádní Lester s přehrávajícím Yorkem, o novějších verzích ani nemluvě. Belmondo výborný. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Tři mušketýři ve starém provedení pobaví, ale nic podstatného. Začínající Belmondo je dobrý.(50%) ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Takové komorní provedení Tří mušketýrů. Nicméně mě překvapilo, co vše se do toho filmu vešlo. Objevují se tu postavy, které v knize jsou, ale v žádných z filmovaných verzí jsem neviděl: př. Hrabě de Winter. Docela i věrně se tento snímek drží předlohy. Navíc málokdo by poznal v úloze mladého Gaskoňce pozdější francouzskou hvězdu Jean-Paul Bekmonda. S knírkem mladík.... no ne, je to on? :) Jen ta Mylady de Winter mi moc neseděla. ()

Reklama

Reklama