Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Krásna mladá žena sa prebudí na palube vesmírnej lode. Nepamätá si, kto je, ani ako sa dostala na loď. Je odkázaná na milosť a nemilosť lodného počítača. (Chochi)

Recenze (14)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotím prozatím dvěmi hvězdičkami. Melanie Merkosky je fajn, milá a ztracená. Ale vlastně v celé první sérii se skoro nic zásadního nestane. Asi zkouknu i druhou sérii, ale upřímně si nemyslím, že se tento webseriál posune k lepšímu a to je škoda. Uvidíme... ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

První série shlédnuta a ... jsem na rozpacích. První 3 díly jsou o ničem, pak se teprve začne konečně něco dít, přijdou nějaké ty zvraty, trochu napětí a na povrch vyplouvají další a další otázky. Ale pořád je to málo, levné kulisy, neměnné prostředí, žádná inovace v příběhu. Jen díky té docela pěkné babě je to u mě zatím lehký nadprůměr. 60% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Laciné kulisy by mi až tak nevadily (i když se si s daným rozpočtem dovedu představit mnohem lépe udělané prostředí), nesympatickou představitelku hlavní role bych překousl, ale že se tam celou dobu nic neděje je věc jiná. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii sa mi seriál páči. Zaujímavý koncept, síce nie originálny, ale aj tak. Som zvedavý na ďalšie série. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Příšerně utahané, první série obsahující 9 dílů by se dala shrnout do 5 minut. Nezáživné dialogy a nelogické chování hlavní hrdinky. Plus za snahu a pěkné vizuální zpracování. 2* ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Tyhle "na koleni" dělané projekty mají něco do sebe. Příjemný webseriál, dobře nadávkované epizoidní epizody - právě tolik, kolik se dá nacpat do 5 min. V hlavní úloze hraje sympatická, ale poněkud mdlá panenenka - více by mi tam sedla nějaká ráznější diva. Tak uvidíme, jestli tvůrci budou mít chuť pokračovat v rozdělané práci a vytvoří druhou slíbenou sérii. Ta první končí v bodě, když se konečně začalo něco dít. :-) ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Ze zkušeností s webseriemi jsem na pochybách. Nejdříve tu mám takové přídavné serie z BSG, které opravdu dávají přídavnou hodnotu. Naproti jsou zde přídavné díly z Chucka, které spíše jsou takové skatche, které nikterak nedoplňují děj. A pak jsou zde ojedinělé projekty jako je Continuum nebo Bloode of Chrome s BSG tématikou. Když vezmu nízkorozpočtovost Continuumu (což je zatraceně vidět), tak scénář a postavy (včetně AI) vychází mnohel lépe než nabouchaný Chrome plný akce. Ano nelze to srovnávat, ale 10 minut tohoto dílka mě víc nabudí na další část než 10 minut u nového BSG. Takže zatím 3* a doufám že pokračování bude ještě lepší...ps: Na těch kulisách by měli trošku zamakat, ten skafandr vypadá jak z bečkových scifaren z 80. let :D ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po první řadě hodnotím jako lepší průměr, ale zatím jsme se nic zásadního nedozvěděli a vše je zahaleno rouškou tajemství, ale určitě se jedná o zajímavý počin a určitě mrknu na druhou řadu, pak popřípadě upravím jak hodnocení tak i komentář. Zatím to je tajemné sci-fi s velkým potenciálem, snad to nepokazí! Hodnocení:65/100. ()

Todd_Hewitt 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotím třemi hvězdičkami, z prostých důvodů. Má to větší spád než webseriál H+, v každém díle se technicky něco děje. Velký obdiv patří Melanie Merkosky. Nemůžu se dočkat série druhé. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

V prvom rade ma tento seriál prekvapil dĺžkou dielou. Snažil som sa prehliadnuť to že je to online seriál a hodnotiť to čo najobjektívnejšie ale nedá sa to. Mne sa tie "lacné" kulisy páčili a nemám tomu vlastne čo vytknúť (okrem dĺžky dielov). Dabing tiež dobrý. Som zvedavý na druhú sériu. ()

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Parádna konverzačka, ktorej sa lacné kulisy dajú jednoducho odpustiť, keďže ide o webseriál. Sympatická herečka a otrepané ale pekne podané nápady. ()

musculimus 

všechny recenze uživatele

První série mě docela příjemně překvapila, líbila se mi hodně titulní hudba. Samozřejmě, tvůrci se drželi známého, že hezká holka dobře prodává, což na mě, přiznám se, zapůsobilo, ale rozhodně jsem se na to nedíval kvůli hrdince, ale kvůli příběhu. Ten zatím drží. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Hodnocení si nechám až po konci série (jelikož je to webseriál, tak by to nemuselo ani tak dlouho trvat). Nicméně potenciál tenhle seriál má a myslím, že takových bonbonků by se dalo natočit spooooousta. Jen toho pořádně využít:) ()

Reklama

Reklama