Reklama

Reklama

Zrcadlo tvého života

(pořad)
Talk-show / Rodinný
Česko, 2012, 54 min

Režie:

Zdeněk Zelenka

Účinkují:

Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá, Jozef Bednárik, Jiřina Jirásková, Hana Křížková, Marta Kubišová, Petr Malásek, Dominik Hašek, Marcela Březinová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jedinečná show, ve které se úžasná Jiřina Bohdalová poprvé představí jako moderátorka. Do studia si každý týden pozve jednu významnou osobnost a za účasti jejích přátel, kolegů či rodinných příslušníků s ní projde nejdůležitější etapy jejího života. Společně nahlédneme na začátky kariéry pozvaného hosta, připomeneme si jeho klíčové životní okamžiky a poznáme ty, kteří zásadně ovlivnili jeho cestu ke slávě. Pro pozvané osobnosti si Jiřina Bohdalová připravila četná překvapení v podobě zapomenutých archivů, setkání s dávnými přáteli či splnění jejich tajných přání. V rozhovorech se její hosté představí tak, jak je běžně neznáme. Jaké měli dětství? Jací byli ve škole? Jaké byly jejich první lásky? Koho vždy obdivovali? A pro co mají slabost? Můžete se těšit na sérii jedinečných večerů plných skvělých lidí, překvapení, emocí, ukázek či hudebních vystoupení. Přijměte proto pozvání do nejlepší společnosti a nechte se Jiřinou Bohdalovou společně s hosty provázet příjemným večerem.

Seznam hlavních hostů:
1. díl: Lucie Bílá
2. díl: Dominik Hašek
3. díl: Hana Zagorová
4. díl: Bolek Polívka
5. díl: Karel Gott
6. díl: Ivan Trojan
7. díl: Jiřina Bohdalová
8. díl: Miroslav Donutil
9. díl: Viktor Preiss
10. díl: Petr Janda (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle. Jiřinu Bohdalovou mám coby herečku rád, některé její role jsou nezapomenutelné, ale je pravda, že jí jednu dobu bylo všude moc – a to nebylo dobře. Ser buřt na její fotky v Blesku z dovolené ty jsem přešel jedním okem, ale začala se motat kolem politiků, lozit do jednoho pořadu za druhým a tento projekt místy skřípal jako prase, místy se na něj dalo dívat. Záleželo na tom, kdo zrovna byl jejím hostem a koho si k němu pozvala. Já viděl jen asi tři – čtyři díly, ale třeba díl s Viktorem Preissem byl hodně dobrý. Jeho vzpomínky na mládí, honičku s policajty i „kopání“ do synů…Takže nemůžu říct, že by tento pořad byl ODPADEM – tohle hodnocení si nezaslouží ani omylem… ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Talk-show nemám rád, a tento pořad není výjimka. Jiřina Bohdalová je nepochybně dobrá herečka, ale v takhle si akorát ničí svou pověst. Jako všechny Talk-show je od moderatora úplně normální skákání do řeči, hloupé připomínky, kterým se my diváci máme smát. Pořád je to dokola. Téměř stejné otázky a po pár minutách noví hosté. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Jiřinko, máme Tě rádi, ale raději ve filmech, než jako tápající moderátorku v uhozeném a tedy velmi nezábavném pořadu. Hostů bylo dost, ale koncept této bídné talk show byl zcela nezvládnutý. Hodinu se vedly plané rozhovory v dost korektní formě, ale zapomnělo se na to, že se taky na to někdo dívá. Vlastně se asi nikdo moc nedíval, když pak po několika dílech pořad skončil. Zápory: Jiřina Bohdalová nikdy nebude dobrá moderátorka - nezáživně vedené rozhovory - slabá dramaturgie - nenápaditá scéna - nudné vystoupení zpěváků - zcela nezvládnutý koncept talk show - nezapře se uhozená produkce tv Prima. 0% ()

Markussis 

všechny recenze uživatele

Jen pouze další a další výkřiky do tmy. Způsob jakým je dělána tato Talkshow je otřesný. Dvě rychlé otázky, dvě rychlé odpovědi. Jeden host odejde a přijde hned další a vše se rázem opakuje až do konce pořadu. Paní Jiřina nemá dost empatie a jiných potřebných dovedností k tomu, aby se naladila na svého hosta, aby se dostala takzvaně na jeho frekvenci, jemu pod kůži. A tak zcela logicky je společný dialog vlastně taková předem, řežisérskou rukou, obkreslená šablona. Nekvalita se tedy celkově projevuje především naprostou povrchností scénáře a nedostatkem invence. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Mě se líbí ty vzpomínkové pořady např. Na plovárně nebo Úsměvy - ale tyto dva jmenované mají nápad a jsou perfektní.. Bohužel všichni co aspirují na post hosta v tomto pořadu paní Bohdalové musí snést její tykání (samozřejmě, že všichni ji maji rádi a je oblíbená ale bohužel tohle je moc), skákání do řeči, nemístné poznámky.... Nevím mě prostě tenhle druh "zábavy" vůbec nějak nezaujal a spíš mě pobouřil, protože kdyby to uváděl kdokoliv jiný polovina hostů by nepřišla a jelikož tu jde o Jiřinku Bohdalovou tak se všichni po**rme....Paní Bohdalová a Karel Gott patří k těm "osobnostem" které jsou až nechutně a neustále vnucováni do podvědomí a přízně českých občanů až vás to spíše než potěší nebo zaujme tak naštve a znechutí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama