Reklama

Reklama

Zrcadlo tvého života

(pořad)
Talk-show / Rodinný
Česko, 2012, 54 min

Režie:

Zdeněk Zelenka

Účinkují:

Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá, Jozef Bednárik, Jiřina Jirásková, Hana Křížková, Marta Kubišová, Petr Malásek, Dominik Hašek, Marcela Březinová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jedinečná show, ve které se úžasná Jiřina Bohdalová poprvé představí jako moderátorka. Do studia si každý týden pozve jednu významnou osobnost a za účasti jejích přátel, kolegů či rodinných příslušníků s ní projde nejdůležitější etapy jejího života. Společně nahlédneme na začátky kariéry pozvaného hosta, připomeneme si jeho klíčové životní okamžiky a poznáme ty, kteří zásadně ovlivnili jeho cestu ke slávě. Pro pozvané osobnosti si Jiřina Bohdalová připravila četná překvapení v podobě zapomenutých archivů, setkání s dávnými přáteli či splnění jejich tajných přání. V rozhovorech se její hosté představí tak, jak je běžně neznáme. Jaké měli dětství? Jací byli ve škole? Jaké byly jejich první lásky? Koho vždy obdivovali? A pro co mají slabost? Můžete se těšit na sérii jedinečných večerů plných skvělých lidí, překvapení, emocí, ukázek či hudebních vystoupení. Přijměte proto pozvání do nejlepší společnosti a nechte se Jiřinou Bohdalovou společně s hosty provázet příjemným večerem.

Seznam hlavních hostů:
1. díl: Lucie Bílá
2. díl: Dominik Hašek
3. díl: Hana Zagorová
4. díl: Bolek Polívka
5. díl: Karel Gott
6. díl: Ivan Trojan
7. díl: Jiřina Bohdalová
8. díl: Miroslav Donutil
9. díl: Viktor Preiss
10. díl: Petr Janda (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel kosticka7 smazal svůj příspěvek.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

kosticka7

Díl s Viktorem Preissem se vysílal tenhle týden ve čtvrtek, přičemž v tomto díle, kde je hlavním hostem Viktor Preiss, zároveň účinkoval i Petr Kostka. Tento díl je možné zdarma zhlédnout zde: http://play.iprima.cz/iprima/322080/19992   Ovšem nevím, jestli Ti to půjde spustit na Slovensku, musíš to vyzkoušet ;-)

na příspěvěk reagoval kosticka7

Uživatel kosticka7 smazal svůj příspěvek.

marv.

marv. (hodnocení, recenze)

S Haškem to nebylo tak strašné. Ale možná budu muset jít časem s hvězdou dolů.

Reklama

Reklama