Reklama

Reklama

Pozor, děti se dívají

  • Francie Attention, les enfants regardent (více)

Obsahy(1)

Příběh jedné zámožné rodiny, kdy si rodiče vyrazí někam do zahraničí a nechají své čtyři děti v obrovské vile jenom se španělskou chůvou. Ty tráví většinu času tím, že se dívají na televizní pořady plné násilí. Když se utopí jejich vychovatelka, tak se snaží její smrt zatajit. Když se pak rodiče vrátí domů, tváří se děti úplně nevinně. (MVanis)

(více)

Recenze (16)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Čtyři spratci likvidují osoby, které nemají rádi. Tlouštík, nejstarší sestřička, malé zlobidlo a chytrý mladík, banda vrahů, která Vám bude odporná i milá, budete je nenávidět i chápat v jejich světě... Taková zvláštnůstka bez výraznějšího poselství, ale dosti kritická ve svém nitru.! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý film z výzvy od HorrFi(ho). Všem budoucím divákům bych za sebe doporučil přečíst maximálně obsah pak už se jen nechte unášet tím co film přinese. Čím míň toho budete vědět, tím líp pro vás. Obsah sice napoví začátek, ale co se bude dít dál je celkem nepředvídatelné. A tak to vlastně vydrží až dokonce. Pochválit musím skvěle se hodící hudební doprovod, tajemného A. Delona a především výkon všech dětí.Nakonec si musí člověk udělat sám obrázek jestli to jsou takové svině jak se zdá. Mě tyhle " zlobivé " děcka byly celkem sympatické. Strašně se mi líbil jeden z posledních záběrů filmu kdy se rodiče vrací domů. Otevřou dveře a tam na ně čekají jejich milující zlatíčka. Bylo by zajímavé sledovat co by se dělo dál ( chování dětí, vyšetřování ), popřípadě jestli tyhle prázdniny v budoucnu děti nějak psychicky nepoznamenaly. Ale to už jsou jen takové úvahy. Za mě 4 slabší hvězdy. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Slušný thiller, děťátka jsou zkrátka k zulíbání. A záhadno, které kolem sebe vytvořil Muž v podání Delona, příběhu jen prospělo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý letní příběh (zřejmě Cote d´Azur) z pláže. Alain ve výborné roli tichého pozorovatele, který podcení soupeře. Hlavní postavou je ale čtveřice (asi částečně nevlastních) sourozenů. O systematickém likvidování nemůže být řeč, obojí dost náhoda, ale divák nemusí řešit komu fandit, jen příhlíží a docela se baví. Solidní dabing z NOVY 1995. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Než mít podobné spratky doma, tak to bych raději nikdy neměl děcka. Tady je jasně patrné, jak jsou děcka boháčů rozmazlené (to neznamená, že všechny a že u chudších to taky není) – rodiče na ně nemají čas, stará se o ně chůva co se s nimi ani pořádně nedorozumí, mohou si dovolit skoro všechno, sami si myslí, že jsou nadřazení ostatním, protože jejich rodiče jsou…Žádná úcta a tak není divu, že to tu a tam vyvrcholí v tragédii – místy se to trochu vleklo, ale jinak jsem si tento film docela užil. Nejenom díky samotným spratkům – jejich dětští představitelé podali slušné výkony, ale i díky prostředí kde se natáčelo a samotné hlavní hvězdě - Alain Delon si nevedl vůbec zle, ale viděl jsem ho zahrát už lépe. Když byl ale na scéně, bylo vidět jasné zlepšení…Závěr sice naznačuje, že spravedlnost je slepá, ale nevěřte tomu, na každou svini se vaří voda…60% ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Brala jsem to jako prima černou komedii. Ty povedené dětičky nebyly zrovna moc sympatické, ale vyznaly se, fandila jsem jim. Však oni se k nim ti dospělí zrovna pěkně nechovali. Tak přece si miláčkové nenechají zkazit prázdniny, no ne? Co se týká jejich nezvaného návštěvníka, takhle zpustlého Delona jsem asi ještě v ničem neviděla. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Velice prvoplánové a naivné, bez vačšej gradácie a emócií. Dietky sympatické, ovšem niekedy až moc prechytralé a pan Delon, ten veru nevykúzlil žiaden závratný výkon. Som si mohla radšej znovu pustiť Neříkejte mamince, že pečovatelka umřela. Pri tom by som sa aspoň trochu zabavila. V tomto prípade som musela len krútiť hlavou nad tým, čo sa tam dialo. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli čtyři úžasné dětičky, které by chtěl mít jistě každý doma. Od filmu jsem vůbec nic nečekala a kromě hlavní zápletky, která se odehraje v prvních deseti patnácti minutách, ani nic nevěděla. Takže mě film, mne coby nepopsaný list, příjemně překvapil, proto dávám jako zatím jediná pět hvězdiček. Děti jsou tak věrohodně zahrané, až z toho místy mrazí a Delon jim úspěšně sekunduje. Diváka dlouho nechává v nejistotě, o co jeho hrdinovi vlastně jde. A napětí se zvyšuje. Velice dobré herecké výkony, vynikající a stručně dokreslující hudba Erica Demarsana, nezapomenutelný příběh… To vše mi nahrává k hodnocení, které dávám. A ještě poznámka pro rodiče; pokud čistě náhodou vlastníte dům v blízkosti moře, odjíždíte pryč a vaše dítka se rády cachtají, najměte si prosím chůvu, která umí plavat. Vyplatí se to. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Delon /Sicilsky Klan, Melodie Podzemi/ v roli spustnuteho navstevnika istej zamoznej rodiny. Problem ale bol, ze rodicia kamsi odisli a deti zatajili smrt chuvy. Deti sympaticke teda rozhodne nie su a namet detskych vrahov bol teda pekn uchylny a zvrateny. Zaroven pre mna najlepsi Serge LeRoy : 84 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že sa v prvej polovici filmu takmer nič nedeje a film naberá na obrátkach až s nástupom Delona vo vile, tak to takmer vôbec nenudí. Sem-tam sa vydarila aj nejaká tá hláška. Vadili mi akurát tie decká - nevyberané chovanie, vulgárny slovník, rozmaznanosť, dokonca fajčenie - na mieste Delona by som bol na nich oveľa surovejší, pýtalo si to facky, veľa faciek. Celková atmosféra slabšia. Na škodu je tiež, že záver prípomínal viac komédiu. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Milé děti, proč vy jste tak strašně nesympatické? Celý film jsem vám ze srdce přála, abyste na to, co děláte, dojely. No fakt, větší zmetky svět neviděl. A zabít Alaina Delona (a takhle brutálně) – styďte se. Zajímalo by mě, jestli vás v dospělosti to, co jste udělaly, dovedlo na gauč u psychiatra, nebo jste se zbytek života dokázaly tvářit, jakoby se nic nestalo... Četla jsem, že tvůrci měli potíže s Komisí pro dětské herce a vůbec se tomu nedivím. Ve filmu jsou momenty, na které se opravdu špatně dívá. Ale námět je originální a zajímavý a je tam Paul Crauchet. Takže za tři. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Děti není dobré podceňovat, to už vím. Oni ti sladcí andílci dokáží reagovat nečekaně rafinovaně. Zvláště pokud jim někdo naruší plány na báječné prázdniny. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, ve kterém se čtyři rozmazlené děti dokáží zbavit jak své chůvy, tak nepohodlného svědka, který se u nich zabydlel. Ze začátku jsem si říkal, že to není nic moc, ale s nástupem Delona se to slušně rozjelo. ()

Reklama

Reklama