Reklama

Reklama

Pond Life

(seriál)

Obsahy(1)

Pond Life je krátkym prequelom k siedmej sérii seriálu Doctor Who (od r. 2005). V piatich častiach s rozsahom päť minút každá sledujeme "obyčajný" život Doktorových spoločníkov Amy Pondovej a Roryho Williamsa. (The M)

Recenze (27)

kinej 

všechny recenze uživatele

Zajímavá blbůstka pouze pro fandy geniálního seriálu Doctor Who. I oni ale klidně mohou vynechat. Jedná o něco jako teaser na 7. sérii, který ale obsahuje pouze původní scény, a je s podivem jak výpravná a tedy asi nákladná záležitůstka to je. Upřímě vlatně nechápu smysl, ale na druhou stranu potěší, navnadí a pobaví. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Pět mikroepizodek, čtyři z toho super vtipné, poslední už tolik ne, naznačující rozkol mezi Amy a Rorym na začátku sedmé série... 100% ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Skvělej kraťas, vždycky jsem chtěla vědět, co dělají Amy s Rorym v mezičase, když zrovna nenásledují Doctora po všech galaktických čertech. Ach jo, ti dva mi tak chybí... ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Pondovi jsou skvělá dvojka, ale bez Doktora je jejich život nudný. No, vlastně není nudný jen normální. Ale kdo stojí o normalitu, když je tu Doktor? ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

K Pond Life jsem se dostal náhodou a až po konci sedmé série, takže pro mě nemohla plnit funkci k nalákání na tuto sérii. Nicméně i tak jsem si tuhle krátkou upoutávku užil. Bylo totiž fajn vidět Doctora, Amy a Roryro ještě jednou pohromadě. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nádhernej krátkej poklad, který v tak krátké době pobaví víc, než jakýkoliv novodobý sitcom. Pondovi a Doctor opět spolu, dynamický pilot k sedmé řadě a Ood na hajzlíku... Nadherný minispeciál k Doctorovi, je vidět, že makaj i na tomhle. Já jsem se u toho opravdu bavil královsky, parádička. 100%. ()

Acrux 

všechny recenze uživatele

Příjemné, vtipné, pěkné, ač krátké. Pond Life ale i tak určitě potěší všechny fanoušky Doctora Who :) ()

ramnogh 

všechny recenze uživatele

Vtipný prequal k 7 sérii, vidím v minisodách budoucnost a rozhodně stojí za zhlédnutí, jelikož se v nich vyskytují spoustu scén, které poté obohatí prožitek z dílů. ()

Ajka13 

všechny recenze uživatele

No, upřímně jsem čekala víc, hlavně kvůli všem těm upoutávkám, co na to byly. Určité části byly boží, některé mě trošku zklamaly. ()

Reklama

Reklama