Reklama

Reklama

Black Box

(seriál)
USA, 2014, 13x60 min

Režie:

Simon Curtis

Hrají:

Kelly Reilly, David Chisum, Laura Fraser, Ali Wong, Terry Kinney, Vanessa Redgrave, Audrey Esparza, Aja Naomi King, Edward Herrmann, J.D. Williams (více)
(další profese)

Recenze (8)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Reilly je výrazná, na môj vkus ale až príliš divadelná. Príbeh skratkovitý, pritom si neviem predstaviť, kam sa tak môžu ponáhľať. Je to v podstate Mental (www.csfd.cz/film/246295-mental/) s nadržanou ženskou, (ale) nebudem sledovať ďalej. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Kelly Reilly může klidně být jednou z nejšmrncovnějších hereček Hollywoodu - dokud ale propůjčuje své charisma přiblblému scénáři, není moc o co stát... Kvůli té exhibici v noční košilce si nicméně oněch úvodních pětačtyřicet minut s čistým svědomím pusťte. ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Pilot: Pustil jsem si to kvůli Kelly Reilly a byť je v tom Kelly nevinně, bohužel jsem se nějak nemohl dočkat, až bude konec. Je mi záhadou, kam takový seriál může směřovat. Další díl mě neláká. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Plot: Nijak zvlášť mne to nezaujalo, i když hlavní představitelka je dost výrazná. Neuroložka, která trpí maniodepresivní psychózou. Hmm a co dál? ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Velmi, VELMI chabá snaha vytřískat ještě víc z houseovskýho schématu a přijít s něčím "novým", co je ve výsledku jen velmi chabou a přesto přespříliš otrocky doslovnou variací už viděnýho. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka sexuje, tancuje, oslavuje... tedy když zrovna není zalezlá pod stolem. A takhle řeší případy á la doktor House. Jenomže ty případy jsou nudnější, je jim věnováno málo prostoru, (většinou) nejsou zajímavé a hlavně jsou strašlivě předvídatelné. Zbytek seriálu je emoční vztahová vata, jakou najdeme třeba v Ordinaci v růžové zahradě. Hlavně ten vztah hlavní hrdinky je strašlivě na pěst, protože obě postavy se chovají, jak kreténi, je tomu věnována příliš velká část seriálu a chovají se jak kreténi. Jak kreténi! Tu a tam se mihne zajímavější moment, ale bohužel výsledný celek je příliš rozředěn výše zmíněnými nedostatky... 2** ()

Reklama

Reklama