Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možná přijde i charita je zábavný charitativní pořad, který vzniká ve spolupráci Nadace Charty 77 – Konta Bariéry a ČT.  Cílem pořadu je pobavit diváky a zároveň pomoci dobré věci. Myšlenka vychází ze známého sloganu konta Bariéry „Co všechno budou muset tyto děti udělat, abychom si jich všimli?“ Každému, tedy divákům i účinkujícím, tímto pořadem pokládáme podobnou otázku: „Co jsi ochoten udělat pro dobrou věc?“ Účinkující na ni odpoví svými vystoupeními, kterými prokáží svoji ochotu „pomáhat s humorem“, udělat si sami ze sebe legraci nebo předstoupit před diváky v jiných rolích, než v jakých je diváci znají. Vystoupením v pořadu vyzývají účinkující diváky, aby také oni co nejštědřeji pomohli. Výjimečnost večera podpoří také fakt, že osobnosti zde budou vystupovat nejen v roli účinkujících, ale i v rolích diváků. Symbolicky se k myšlence „Pomáhej s humorem“ připojí hosté i tak, že přijmou od moderátora večera klaunský nos Konta Bariéry. Zábavný televizní pořad bude složený ze živých vystoupení v přímém přenosu a předtočených scének. Žánru pořadu bude odpovídat i moderace M. Ebena, který se „pokusí“ živý přenos moderovat seriózně, jak je mu vlastní, ale hosté mu to budou „kazit“ a serióznost večera tak bude znovu a znovu „narušována“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

reditelka 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda charitativní pořady, které hrají na city - tolik pro začátek. Tento pořad jsem sledovala částečně nedobrovolně a byla jsem příjemně překvapena, jak poutavě byl pojat. Nejen že ukázal, jak budou využity darované peníze, ale namísto ohraných zpěváků pobavil diváky vtipnými a originálními scénkami. A to takovými, které navíc poukázaly také na problém tělesných handicapů, alkoholismu nebo lidské zparchantělosti. A za tento velmi dobře zvládnutý mix hodnotím 85 %. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě podporuji veškeré charitativní snahy, pokud v nich tedy nefiguruje bývalá manželka jednoho známého hudebního skladatele. A musím říci, že tahle show, pokud to tak mohu nazvat, nestála překvapivě na zvučných jménech, ale na skladbě pořadu jako takového. Michael Čech odvedl dobrou práci. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Noblesné a veľmi príťažlivé. Skeče až prekvapivo fungujúce. Marek Eben a jeho pesnička s trojnožcom je k zožraniu krásna. Prepadnutie banky v podaní Bolka a Arnošta je skvostná. No čo dodať a pretože to je aj charitný program tak jediná možnosť dať plný počet hviezdičiek. A vlastne klobúk dole tvorcovia... ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Nejlepší pořad svého druhu, který jsem kdy viděla. Vytvořený s nadhledem, bez pompéznosti a bez citového vydírání. Marek Eben byl geniální a i-když nejsem příznivkyní "televizní zábavy", kde se střídá scénka za scénkou, tady to většinou nemělo chybu. Hned zítra vyrážím pro knihu "Miluj sám sebe", abych byla tak úžasná, jako pan Bartoška. Největší korunu všemu nasadily tři nohy Marka Ebena - něco tak perfektního jsem už v TV dlouho neviděla. Důkazem budiž fakt, že i bez dlouhého připomínání dopředu (jako je tomu například u "kuřete" - Pomozte dětem), vybrala Konta Bariéry za 90 minut neuvěřitelných 11 milionů korun. Zmiňované kuře má rekord na necelých 14. ()

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad, jak jde vybrat peníze na dobrou věc a přitom pobavit. Žádné sdrceryvné příběhy, které mají diváka zdecimovat a přimět poslat co mu zbylo. Na místo toho svižný pořad, který měl nápad. ()

Reklama

Reklama