Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh mladého svařeče Vojty, který teprve v jiném přirozenějším prostředí nalézá pevnou půdu pod nohama a poznává, že si ho společnost i spolupracovníci dokážou vážit pro jeho práci. (Česká televize)

Recenze (6)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příběh mladého svářeče, který si ve vězení odpykával trest za pokus o překročení hranic a teď, podrážený vzdělaným otcem, pracuje na stavbě brněnského vodovodu, aby konečně i tam už tekla dobrá a čistá kohoutková... Slabý televizní výplod se silným podtextem, není příliš oč stát. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Brněnská agitka poplatná své době, aneb příběh chlapíka, který se vrací z krimu a záhy se zapojí do pracovního kolektivu, kde jako svářeč oslňuje svou prací. Má přitom z kriminálu podmínku, ale napadnout borca mu nedělá žádný potíže. Obsazení není žádná sláva, víceméně hrůza. Mě jako Brňákovi slyšet brněnštinu většinou nevadí, ale tady je to jako pěst na oko. Miroslav Středa jako napravenej hříšník, kterýho práce strašně baví byl na facku. Nejlepší je tam Staňa Zindulka, kterej furt chlastá a půjčuje si peníze. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle výtvoru socialistické propagandy nepomůže ani pěkné tělo 28letého Miroslava Středy (svářeč Vojta). A ty neskutečné dialogy! ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo a naprosto odpovídá době vzniku, ale přesto je to od Miroslava Středy velmi dobrý herecký výkon, zvláště vynikl ve srovnání s představiteli jeho rodičů, kteří role jen odříkávali. ()

Reklama

Reklama