Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (78)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hahá, tak v tomto prípade sa ja osobne rozhodne sťažovať nemienim. Ten Declan je ako na hojdačke, ale toto mu opäť vyšlo, neporovnateľný rozdiel oproti nudnému piatemu Wrong Turnu, takže nech kľudne pokračuje v tom, čo mu ide najlepšie - v GORE. Ako scenárista síce nestojí za nič, ale na tie úmrtia je radosť pozerať. Už to úvodné vzrušujúce zlikvidovanie dvoch feťáčikov dalo rezolútne najavo, že komu takýto štýl nesedí, ani sa nemusí unúvať pokračovať ďalej. Potom sa zoznámime s postavami, nasleduje krátka diaľničná hra na mačku a myš, a v druhej polovici fajnová jazda s mnohými neskutočne vynaliezavými masakrážami bezbranných teenagerov. Takže nič nové pod slnkom, ale mne to sedí ako uliate - je to krvavé, je to béčkové, je to zábavné. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrný a neurážející road thrill, který nabízí vcelku originální vraždy, jasně vede scéna half way to the hospital! Rusty zde už není natolik temný jako v jedničce, ale pořád se jedná o zajímavou hororovou ikonu. 55% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A je tu znova. Pan "Rezavý Hřebík" se vrátil na Bohem zapomenutou silnici, aby zde opět zatopil skupince playboyů a playmates. Ti se totiž rozhodli mu autem nejen zkřížit cestu, ale dokonce ho předjet! A tak tu máme hned několik lidiček pod koly kamionu, co z jejich těly nadělá sekanou, nápaditý rotorový facelift, rozdrcenou makovici a podobné gore chuťovky. Na to, jak O'Brien zprasil sérii Wrong Turn, tak svým příspěvkem do téhle nevýrazné značky ostudu tentokrát nedělá, i když původní koncept silničního thrilleru je pošlapán fatalitní brutalitou. Ale jako jednohubka, proč ne? Každopádně je nad slunce jasné, že do tří let tu máme čtyřku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slušné „kardanové“ intro, uzívané představení šestice, které smrt bude evidentně slušet a pak Declan O´Brien začne něco, co připomíná tucty cizích filmů a taky pár jeho (zmutovaný tříprsťák z Virginie asi neudělal písemné testy na řidičák skupiny C+E, jinak by to byl Wrong Turn 6). Nepřekvapilo mě, že postavy smýšlejí v duchu: „Když nás pronásleduje po jediné cestě, nepojedeme spolu a rozdělíme se.“, „Mám jen SUV, sto let starému Peterbiltu se ani nepokusím ujet.“, či „Promiňte, pane Nail, že jsem Vás přejela. A chraň nás Panenka Mária rozmlátit Vám lebku heverem na kaši, abyste už nevstal.“ Co mě však překvapilo, byl režisérův nedostatečný přehled v oblasti populární hudby. Kdyby ho měl, u posledního záběru jistojistě zařadí píseň Pepíčka Laufera „Sbohem, lásko, já jedu dál“.. Jinak Rusty Nehet je jen takový suchopárný strejda z Fontány pre Zuzanu 2. Mick Taylor z Wolf Creeku by ho měl vzít do své quiz show a s nastartovanou bruskou mu položit otázku, kolik kilo vnitřností se z něj vymáčkne, když ho přejede devatenáct náprav australského roadtrainu. A pokud by nevěděl, přišla by na řadu praktická zkouška.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie skvelého road hororu "Joy Ride" prekvapivo pokračuje aj po druhej, nepríliš vydarenej časti a hoci je skromné v rozpočte i spracovaní, mne sa páčilo viac než minulý diel (i keď na jednotku sa nechytá). Režisérskej stoličky sa ujal starý známy hororár Declan O'Brien, ktorý si odskočil od série "Wrong Turn", no bojím sa, že práve kvôli jeho neobľúbenosti medzi mnohými divákmi, môže dostať tento snímok vyžrať viac než by si zaslúžil. Pritom sa jedná o zábavné béčko, ktoré sa v prvej polovici ešte ako-tak drží na uzde; predstavuje jednoduché postavy, kvalitného záporáka, ponúkne trochu atmosféry a „road suspense“ (zľahka sa pripomenú aj kultovky "Duel" a "The Hitcher"), kým sa vo svojej druhej polovici krvavo rozparádi tak, ako to režisér dobre vie. Teda perfektné zabitia, parádne gore a príjemne brutálna zábava, pri ktorej netreba rozmýšľať. A dodatočne tomu aj zvyšujem hodnotenie z 3* na 4*, pretože ako jeden z mála nových hororov ma zlákal pozrieť si ho na druhý deň znova. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

V rámci toho aké dnes horrorové sračky vychádzajú, tak určite nadpriemer.Ja som si to užil, v podstate ani nemám čo vytknúť. Sú mi u riti nejaký amatérsky herci, hrali dobre. Gore parádička, Rusty Nail je magor na pohladanie.... A Declan O'Brien? Odporúčam pozrieť bonusy na dvd, možno na tohto pána režiséra predsa len zmeníte názor. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, ze jednotku JOY RIDE (2001) s Paulom Walkerom, ale ani dvojku som nevidel a rovno som sa pustil do trojky. Predpokladam, ze tieto filmy nemaju nejaky suvisly dej. Vyvrazdovacky su neskutocne brutalne, az takto som to necakal, akymi napadmi prisli tvorcovia s tym, ako zabijat ludi. Nebolo to nudne, ale zase ani nic vynimocne, myslim, ze atmosfericky WOLF CREEK (2005) ma bavil trosku viac, pretoze tam bolo viac napätia aj napriek blbym spravanim sa postav vo filme, ale to gradujuce napätie som si tam vychutnaval. V tomto filme to bola len otazka casu, kedy si obete vrah najde, aj keby sa vyparili a potom uz som len cumel, co ten s nimi robil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail nie je len tak obyčajným vodičom kamiónu. Kto sa s ním zapletie do konfliktu, bude ľutovať. Rusty totiž miluje násilie a hrádky s tým súvisiace. Na cestách stretáva mnoho ľudí, ktorí sú v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Jedným z nich je aj šesť členný, pretekársky team na čele so závodníkom, Jardanom. Mladá partia si chce cez neďalekú, odľahlú cestu "Route 17" skrátiť presun k samotnému miestu pretekov. To však nemali robiť. Uvedená oblasť je krutou dráhou do PEKLA, kde je diablom, samotný RUSTY NAILl! Úvod ako z veľkej knihy. O´Brian sa "pochlapil". Po jeho posledných výtvoroch "Wrong Turn 3, 4, 5", ktoré boli prepadákom jak Brno, je "Joy Ride 3", ako z mŕtvych vstanie. Dej, či príbeh ako taký, nemá zmysel hodnotiť. Nič iného, ako jednoduchosť sa v jeho prípade ani nedala očakávať. Nakoniec, on predsa nie je žiadny Š. Sono, aby tu vymýšľal nejaký komplikovaný drama slasher s hlbokou myšlienkou. Tak isto správanie osôb či v niektorých momentoch, amaterizmom zaváňajúce herecké výkony. Jeho najsilnejšou stránkou sa tak "nečakane" stalo gore a spôsob zabíjania s tým súvisiaci. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac takýchto scénok. Inak, celkom spokojnosť, nesťažujem si ;) – 55%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť filmu "Joy Ride" natočil v roku 2001 režisér John Dahl. Bol to podarený road movie slasher horrorový thriller s napínavou atmosférou. Dal som mu tri hviezdičky. O sedem rokov neskôr, v roku 2007, sa chopil pokračovania režisér Louis Morneau. Jeho "Joy Ride: Dead Ahead" ma už tak moc nebavil. No a v roku 2014 pod režisérskou taktovkou Daclana O´Briena vznikol tretí diel "Joy Ride 3". Šialený kamionista Rusty Nail sa tento krát vybúril na partičke automobilových nadšencov, ktorí ho nasrali cestou na závody. *** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho, proti mizerné dvojce slušivý masakrální thriller (horror ne, to už spíše akční, by mě zajímalo, kdo dělá žánry) kombinující Rychle a zběsile se Saw a Stopařem. Divák si užije rychlou jízdu, svištící pneumatiky i těla rozmetaná na cucky. Gore efekty se vydařily, a tak milovníci kečupu si přijdou na své. Většina postav se sice chová jako hovada (včetně policajtů), ale to je zřejmě výchovný záměr tvůrců. Jsem rád, že zabijákovu prdel nenakopala blbá blondýna (tu čeká něco onačejšího), jak je v řadě podobných snímků zvykem. Přimhouřím oči i nad nelogičnostmi, kterým vévodí zmlácený Jordan, jelikož ten by se po jedné takové ráně dostal v lepším případě do limbu, v horším do věčných lovišť. Naštval mě ale přepálený konec. To se jako stává z Rustyho další Jason či Myers?... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem nějak vypustil, takže neposoudím, jak moc skokově se to událo, ale Joy Ride se posunul od fajn thrillerové road movie k hororové slasher/torture road movie. Posun k lepšímu? Pro mě určitě ne, i když naplut na trojku nemůžu. Bohužel jak již vyplývá ze zmíněného, napětí vystřídalo nemilosrdné kosení týnejdžrů, což samo o sobě neberu jako nic otravného, ale obecné je to prostě deklas v podobě výprodeje. Mrknout se na to dá, ale moc od toho nečekejte. 55% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kvalitou podobné jednotke, len tu sa skôr autori zamerali na brutalitu a efektné mordovačky a upustili od psycho dusnoty napínavého prenasledovania. Rusty už neprenasleduje, ale všetko si zariadi tak, aby vtáčatká prišli k nemu samé :). Vraždy sú naozaj efektné a krvavé, hlavne tá prvá. Dosť mi vadilo, keď sa na konci z Rustyho stal vlastne terminátor, ale to bolo asi kvôli štvorke. Aj tak to však išlo urobiť inak, koniec teda z celkového dojmu hodne ubral, tam sa mohlo na scenári ešte popracovať. Čistý priemer. 60/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, řiidič kamionu Rusty Nail, ten těžkej chleba má, a zřejmě proto se s účastníky silničního provozu nemazlí. Jeho rajon je Silnice 17, které se už nějakou dobu ne nadarmo přezdívá "Cesta na jatka". K smrti rád nemá "vybrždování", a když mu tuhle drzou kulišárnu provede vůdčí mladík ze šestičlenného závodního týmu, který se vybral na závody do Kanady, je pomsta v drsném stylu na místě. Sadistický Rusty Nail se vrací na hororovou scénu, o něco více přitvrdil ve svých zabíjecích praktikách a má nového představitele, kterým je urostlý kaskadér a příežitostný herec Ken Kirzinger. Osádka mladého závodního týmu, která čítá nevítaný nepoměr sympatických mladíků nad lepými děvčaty 4:2 z hereckého, a převážně umírajícího hlediska, nic nekazí a byla i v určitém ohledu příjemným překvapením. Jen trash režisér Declan O´Brien, který se opět ujal jedné pohaslé série, nevydoloval uspokojivě veškerý potenciál, kterého třetí volné pokračování dosáhlo, respektive nedosáhlo. Předně je zde úporná snaha evidentně mizivý rozpočet, a s ním tedy 80 % filmu ukrýt do tmy a doufat, že se technické nedostatky ztratí. Neztratily se ani neuhlídané kamerové stíny, ani mizerný střih a celkově horší vizuál. Přinejmenším v nejedné scéně film úplně pozbýval smysl a řeč je o sekvenci se zasahujícím dálničním policistou, ve které jednotlivé scény na sebe ani nenavazovaly, a tím vznikal solidní orientační chaos. Postupné ztenčování závodního týmu bylo fajn, a stejně tak i invenční pojetí jejich "mizení" ze scény, avšak je nutné zmínit, že i přes detailní gore, byla ve dvou případech znát figurina, a kdo ví, jestli by to nebylo i horší, kdyby se děj odehrával ve dne. Noční dějové hrátky kočky s myší byly v neustálé tmě po čase poměrně otravné. Představitel Rustyho byl celkem stylový a svým způsobem odpudivý chlápek zřejmě se schopností teleportace, protože byl všude dřív, a nejednalo se jen o krátké vzdálenosti, než všichni ostatní a s výjimkou jedné scény, měl nad týmem navrch. Úvodní scéna s narkomany spoutanými řetězy na čelní masce kamionu prosících o život, byla naprosto bombastická. Jako jedna z mála se odehrála ve dne, byla napínavá a velmi invenčně pojatá. Se zbytkem jsem byl spokojený se střídavým přívalem dobrých až horších scén. Když se film "zakecal", a bylo to jen minimálně, tak v podstatě neměl, co nabídnout. Rozjel se do tempa vždy s nějakou brutální scénou, v nichž byl režisér nejlepší, ale o nějakém napětí či následné divácké katarzi si film může nechat jenom zdát. Finální střet se zabijákem byl velmi slaboučký a do toho pořád všudepřítomná tma, která mě nebavila. Režijní styl byl adekvátní a v lecčems i invenčí. Přesto si režisér mohl se vším více vyhrát a dát si na výsledku více záležet. Nezbývá tedy, než pro ověření kvality tohoto hororu, vyzkoušet obávanou Silnici 17 na vlastní diváckou kůži. Mé hodnocení: 60% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Poté, co babral Declan O'Brien svým neumětelstvím totálně pohřbil slušně rozjetou sérii Wrong Turn, asi si řekl, jakou lehce zavedenou sérii zkurvím teď? A volba padla na Joy Ride... První dva díly nebyly na jedno podívání špatné, jenže pak přišel mnou proklínaný Declan a... kupodivu to nedopadlo špatně... Joy Ride 3 je sice naproti předešlým spíše psycho-thrillerovým dílům čistá řezničina, ale tentokráte mi to vůbec nevadilo, protože gore vraždy jsou celkem vtipné a nápadité, Rusty Nail ze sebe chrlí docela povedené hlášky a děj (no, nevím, zda v tomto případě, jde mluvit o ději, takže řekněme spíše pokus o příběh) pěkně odsýpá... Takže za mě docela spokojenost a za pár let nebudu mít problém se podívat na nevyhnutelně přicházející čtvrtý díl... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zábavná, krvavá jízda, s pořádnou porcí brutality. Užíval jsem si to. Slabších pět * tu prostě napálím. (Edit: První díl zhlédnutý 4.6.2020 - 3*) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jak si tahle série drží kvalitu a zároveň to je série která nevypadá zas tak že by měla bavit. Ale Rusty NAils je zajímavá postava i když mě tady lehce zklamal ten problém že je tu vidět naprosto bez problémů, což snižuej jeho mysterioznost. Jinak příběh je jalovej banda dětí jede na závod a na cestě je potká Rusty a chce s nima hrát hru. Nejlepší na týhle sérii je to že Rusty zabije hodně lidí u který bych tipoval že přežijí. Dalším překvapením u tohohle filmu je O´brien, režisér který točit moc neumí a pohřbil už jednu sérii tohle je od nej celkově dost překvapení. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Od 3-tího dílu jsem čekal trapárnu, upřímně, ale navázal na úroveň prvních dvou, které mě bavily, takže spokojenost. Uvidíme, jestli se dočkáme (dle konce to tak vypadá) i 4-tého dílu. 65% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

O'Brienovi filmy mám rád, protože jsou dost gore a nikdy netušíte jak to skončí, protože vždy něčím překvapí. Tenhle film nebyl vyjímkou a doufám, že bude i pokračování. Skvělý thriller! ()

Reklama

Reklama