Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha je mladá žena, kterou trápí noční můry. Vyhledá pomoc psychologa (Lance Henriksen) a s jeho pomocí se dobere toho, že musí najít svou minulost. Pro její odhalení cestuje do Německa, kde rozhodně čeká víc než jen poklidný výlet. (kaylin)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dievča trpí už dlhoročnými nočnými morami, ktoré zvykne konzultovať so svojim psychológom. S jeho pomocou objaví čoho by sa to mohlo týkať a s vidinou nájdenia odpovedí vycestuje do Nemecka. Stopy ju zavedú až na starobylý kaštieľ, do ktorého sa s niekoľkými ľuďmi v noci prikradne, no postupne ich tam začne likvidovať maskovaný mních. Od Fangorie to je za posledné dva mesiace už tretí horor (spolu s Germ a Entity), no kvalitatívne nejako nevyčnieva a jedná sa o nevýrazný slasher s vlažným príbehom, úsmevnými 3D efektami a uchádzajúcim historickým prostredím vo svojej vyvražďovacej časti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Sin Reaper 3D“ je další krásnou ukázkou toho, jak moc je slasher žánr mrtvý, ale bohužel i proto, že se ho chopí lidé, kterým prostě chybí nějaký ten um. Tohle je jednoduše ukázka toho, jak špatní někteří filmaři, kteří se k možnosti natočit film dostanou, ve skutečnosti jsou. Horor prostě není pro každého a slasher už vůbec ne. Když vám ve filmu chybí napětí, když je divákovi jedno, co se zrovna děje, rozhodně se nejedná o úspěch, protože o čem jiném by pak zrovna takový snímek měl být? ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zas taka velka sracka z toho nebola a dalo sa to celkom pozriet az do konca. Len tie postavy, ktore pekne odchadzali na onen svet mi boli nesympaticke a hlupe. Hlavne ten typek, ktory nesetril vybranymi slovami, kde neustavicne opakoval slovo FUCK. Nepochopil som, preco v jednej scene cakal na smrt od zamaskovaneho vraha a ani to neskusil sa branit pred nim. Film je len slaby priemer a uspech urcite nebude mat velky v pozitivnom slova zmysle. ()

Reklama

Reklama