Reklama

Reklama

Innocence of Bin Laden

(neoficiální název) (amatérský film)
  • USA Innocence of Muslims (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
USA, 2012, 14 min

Obsahy(1)

Žádný film s názvem "Innocence of Muslims" nikdy natočen nebyl. Původně vznikal jako "Dessert Warrior", příběh o kmenové válce zapříčiněné příletem komety a ani po jediném veřejném promítání pro minimum diváků nic nenaznačovalo protináboženský charakter. Posléze se na internetu objevil chaotický a nesourodý sestřih z onoho filmu, ve kterém ovšem byly bez vědomí herců části dialogů primitivně a zřetelně předabovány protimuslimským obsahem. V této podobě bylo video přeloženo i do arabštiny a rozšířilo se po celém světě. (berg.12)

(více)

Recenze (31)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ČLOVĚK PLUS X... ROVNÁ SE ISLÁMSKÝ TERORISTA. ISLÁMSKÝ TERORISTA MÍNUS X... ROVNÁ SE ČLOVĚK…. DOBŘE, CO ALE ZNAMENÁ X?.…“ /// Rádoby vtipná nábožensky založená amatérská hříčka na téma ,,Jak urazit Mohameda“, která může nasrat jen osobu zahořklou, nebo islamistu. Pro našince je to cipovina, kterou má smysl vidět snad jen proto, aby člověk věděl, kdo další brzo umře. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Před spaním si čtu Satanský verše. 2.) V Koránu su našláplej (za mlada sem se účastnil matematicko – koránovejch olympiád!). 3.) Thx za titule ,,BOHUŽEL SE TEN SRAB NEPODEPSAL! “ (nechápu proč?). /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Provokativní, kalkulativní, samoúčelný a výhradně proti-muslimský zaměřený film, který velmi nevybíravým způsobem útočí na jejich náboženství a víru. Po technické stránce naprostý amatérský brak, který ale splnil svůj účel. Film byl prý dokončen před několika měsíci, ale do oběhu byl dán přesně ve vypočítaný okamžik, aby vyprovokoval nepokoje namířené proti Spojeným státům. Kdo stál za jeho výrobou (financováním) už se prý taky ví, najdete to třeba tady v tomto článku http://www.zvedavec.org/komentare/2012/09/5115-inevinnost-muslimui-rouhani-jako-politicka-taktika.htm nebo tady http://www.alternativnipohled.cz/film-innocence-of-muslims-odstartoval-protiamericke-protesty-po-celem-muslimskem-svete/ (ten poslední obrázek muslimek s transparentem je velice trefný!). Uvidíme dále co z toho bude, ale protesty a vlna nenávisti proti USraeli po celém světě zatím neutuchají. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ntgzoE7rU9A. ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérsky natočený film sleduje jediný cieľ a to vyprovokovať moslimskú časť sveta. Že sa mu to podarilo, o tom niet pochýb. Pozastavovať sa nad kvalitou filmu tiež zrejme nemá význam, lebo jednoducho žiadnu nemá. Je to len hrsť nesúrodých scénok, zle zostrihaných, jednoducho a hlúpo natočených. Po každej stránke úplne zbytočná práca. ()

Ignus.cz 

všechny recenze uživatele

Prvoplanový úmysl rozbouřit islamistický svět a tím se pořádně zviditelnit. Je to sice odpad, ale oceňuju odvahu (šílenost) něco takového naročit. ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Je to super ako zaťal do živého, až zdvihol šialených islamistov a zhruba 500 ich milionov začali vrieskať ako opice na stromoch a vraždiť. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Opravdu hvězdička za to, že to prostě ty zaostalé primitivy dokázalo nasrat. Kdyby nad tím mávli rukou, tak by se nic nestalo a tenhle primitivně zpracovaný snímek by upadnul v zapomnění. Autorovi se záměr podařil. ()

Wayne

všechny recenze uživatele

Toto by nemělo být hodnoceno ani umístěno v této databázi. Jak je psané v obsahu, film ve skutečnosti neexistuje, jde pouze o část filmu s pozměněným dabingem. Proto se nad zpracováním ani nepozastavujte. Mělo to svůj účel (vyburcovat muslimy) a ten to bohužel splnilo, ale na čsfd to nemá co dělat. Potom by zde mohl být stejně tak umístěn třeba Pár pařmenů a další amatérsky předabované hovadiny, které nemají s filmem nic společného. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Odpadem bych to nenazval, spíše odvaha. Je to bídně amatérský, je to občas trefný a je to s podivem, jak určitá část světa nesnese jakoukoliv parodii na sebe sama, byť už bylo zesměšněno snad vše. Teď kvůli tomu nasedne 20 arabáčů a ukradnou letadlo a pošlou ho přímo do domu, kde se to natáčelo a pak jejich děti vezmou dalších 10 letadel a provedou kamikaze na jejich sourozence a rodiče. Pro představu celý film zde: http://www.youtube.com/watch?v=MAiOEV0v2RM ()

MiGi87 odpad!

všechny recenze uživatele

I originál musel být zralý na odpad díky hroznému vzhledu díky neustálému používání zeleného plátna. Hrozná blbost, hrozný nápad, hrozný výsledek. Který debil se ale nad amatérsky předabovaným sestřihem může nějak nábožensky pohoršit, tomu taky nerozumím. ()

Roman Albach odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérismus nejhrubšího zrna. Jak po technické stránce, tak po stránce herecké a scénaristické. Velice hloupý "film", který muslimy jen rozčílí, nemuslimy bude nudit. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to hrozná amatéřina . Ale povedlo se tomu nastavit zrcadlo líp, než všem držitelům Oscara a následného V.I.P. koksu dohromady. Nyní již přes 50 mrtvých a nespočet zraněných jako důkaz, že islám a jeho zakladatel nejsou vůbec tak zvrhlí, jak jej popisují tvůrci (anžto z druhé strany zeměkoule a v zemi se svobodou slova) - to je na Chocholouška. Naklonovaného v úderných brigádách. Hodně lidem se otevřely oči a stejně tu místní elita furt hlásá obsah nad formou, tak se teď necukejte. ()

RedDuck odpad!

všechny recenze uživatele

Nevinnost muslimů je čistá amatérština. Ani obsahově není nijak zajímavá. Hraným způsobem akorát zveřejňuje to co se o Mohamedovi dávno ví, není to poučné ani komické a reakce jeho fanatických následovníků je také očekávána. Dnes čtu že pakistánský ministr železnic dokonce vyhlásil odměnu za zabítí autora. Proč radši nedá peníze na film o křesťanství nebo třeba propagandu o Mohammedovi? Doufám že za veřejné přiznání ke zločinu půjde jako v každé civilizované zemi za katr. ()

Kingjiri

všechny recenze uživatele

Nehodnotitelnej výtvor. Na jedný straně stojej dvě věci, co mě na něm fakt pohoršily - tristní technický zpracování a nulový herecký výkony. Druhou stranu barikády tvoří kontroverznost snímku, která vyvolala řadu demonstrací, náslinejch činů a prohlášení z řad muslimskejch bezmozků. Spoustu z nich si ale neuvědomuje, že timhle "diskrétnim" způsobem nesouhlasu dělaj tomuhle totálně brakovýmu snímku neskutečný PRko a pustěj si ho i lidi, který by si ho jinak ani nevšimli - třeba já. Ale co, aspoň opět celej svět vidí, co je většina muslimů za pakáž. ()

M1911

všechny recenze uživatele

Nejradši bych tomu dal 5*, protože sledovat ty poloopice jak se vztekaj je k nezaplacení. Obsahově ale radši nehodnotím. ()

Reklama

Reklama