Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1939, L.A. Čínska štvrť. Danny Coogan a jeho priateľka Beth prekazili plány nacistov na sabotáž v jednej z významných fabrík na výrobu zbraní, prišli však pri tom o jednu zo svojich bábok, Tunelára. Ten sa dostane do rúk fanatickému nemeckému dôstojníkovi Moebiusovi, ktorý zacíti možnosť vytvoriť neporaziteľnú armádu bábok. Na ich výrobu hodlá využiť sérum z Tunelára. Ako prvé vyrobí bábky BLITZKRIEG, WEHRMACHT, BOMBSHELL a KAMIKAZE. Danny a jeho bábky ho musia zastaviť skôr než bude neskoro. (beso74)

(více)

Recenze (11)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Další díl z dobré série Mistra Loutkáře, a žumpové části trilogie Axis. Mistr Loutkář byl fajn, ale od devátého dílu si to zaslouží spláchnutí do záchoda. Někteří herci hrozní v tomto díle. Prvních půl hodin snad horší než devítka :(. Ale pak se to mírně rozjelo, smíchy jsem se počůral z panenky, která střílí z prsou náboje, a pak se bije s pijavicovkou, a piští u toho :D. Pak mě dostalo, jak se Kašpárek bojí jiné loutky, a pak napínavý konec. Škoda, že tu umřel Tunelář. Bohužel dávám jen slabé dvě hvězdičky, za ten konec, a vtipné scény, ale tohle je pohádka pro dospělé děti. Nitky vidět u loutky je pro mě nepříjemnost, a režisér by se za to měl stydět! Ale další díl z Axisu, je ještě horší!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Puppet Master X: Axis Rising“ je jednoznačně nejhorším dílem série, který jsem doposud viděl. Není zde nic, co by film skutečně zachraňovalo a dělalo ho alespoň trochu zajímavým. Tedy komplexně. Pár dílčích prvků by se zde dalo zmínit, ale ani jeden nevede k tomu, že si budete myslet, že je „Puppet Master X: Axis Rising“ smysluplným filmem. Není, je to jen natahování něčeho, co nemá smysl. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Souboje loutek překvapivě průměrné, nová "hračka" vlka ale skvělá. Tenhle film je však pouze nudná výplně mezi AxisEvil a AxisTermination. Efekty hrozné, herci příšerní, scénář k smíchu, dobré postavy z minula na nic - prostě hrůza. Blade je pořád cool ale to je skoro tak jediné co můžu na této divnosti pochválit. Jeden z nejhorším dílů Puppet Master. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak se nám celá tato další těžce natahovaná série (snad konečně) uzavřela. A desátej díl (papírově jedenáctej, ale pokud teda nepočítám díl Legacy který byl pouze shrnutím dílu předtím) bohužel nijak extra důstojnou tečku za sérií neudělal, ale to se asi už ani nedalo čekat. Tahle část zase shořela kromě toho, že obligátně už nemá téma co nabídnout i na tom, že to podobně jako předchozí část slušně začalo, ale pak se to postupně rozpadlo pod rukama a upadlo to do podprůměru. Sbohem mistře loutkáři, ale pár dílů bylo fajn.30% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli dva roky od doby, co se Charles Band a jeho tým rozhodli po dlouhé době vrátit loutky na scénu. Díky otevřenému konci tak dali šanci vzniknout již jedenáctému pokračování (s příhodnou římskou desítkou v názvu), které tak jen prohloubilo upadající úroveň této nekonečné série. Minule se David DeCoteau moc nepochlapil (zřejmě i díky těm sračkám, které poslední dobou točil) a tak se Charles Band rozhodl, že tentokrát se režie ujme raději sám. No a jak se ukázalo, nebyl to nejlepší nápad. Popravdě to bylo ještě horší než minule a to je už co říct. Jak jsem se bláhově mýlil, když jsem doufal ve změnu k lepšímu. Očekával jsem alespoň, že svěží vítr přinesou nové loutky, ale nacistické verze se moc nepovedly. Pásový „tank“ Blitzkrieg, vlkodlak Weremacht i japonský Kamikaze nevypadali moc vábně (i když sem tam alespoň rozesmáli), za to kulometová lady Bombshell stála za to. Tedy spíše její (vlasová bitka) s Leech Woman. Asi nejvíc mě však potěšil návrat mého oblíbeného chechtajícího Six Shootera. Některé souboje vypadaly vskutku zajímavě, nicméně hnusné digitální efekty cákající krve mi prožitek pěkně pokazili. Jisté uspokojení přinesly alespoň rozkládající se mrtvoly… (více na mém blogu). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama