Reklama

Reklama

Věda a současná civilizace. Interaktivní rozhovory se světovými odborníky, ve kterých je prostor pro vaše otázky a komentáře. Moderuje Daniel Stach. (Česká televize)

Recenze (65)

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Jsem velice mile překvapen úrovní tohoto pořadu! Pro mě celkem jednoznačná jednička na poli publicistiky. Nepřestává mě udivovat, jaké vzácné hosty se týmu kolem tohoto pořadu už povedlo do studia dostat. Ale hlavně - ta profesionalita, informovanost, pohotovost a zapálenost Daniela Stacha - to mě překvapilo nejvíc. Tento člověk dělá čest svému řemeslu. Byť na to vzhledově na první pohled moc nevypadá :-) . Inu opět jsem se přesvědčil o pravdivosti přísloví "Nesuď knihu podle obalu". Celému pořadu tleskám ve stoje ()

easaque 

všechny recenze uživatele

5* Tento pořad sice nesleduji pravidelně, ale má velmi vysokou edukativní úroveň, a to zejména díky jeho moderátorovi Danielu Stachovi, který pro něho žije. Pozívá si do něj skvělé hosty, kteří dokážou problémy vysvětlit a je na ně vždy perfektně připravený. Proto se nebráním tento pořád České televize vyzdvihnout nejvyšší známkou i přidat mezi své oblíbené. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: X /// TEMPO: X /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: X /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

Reklama

BoKo_CzT 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu ide pravdepodobne o najkvalitnejšiu pôvodnú tvorbu v "československom" regióne. Daniel Stach robí záslužnú činnosť a prináša na TV obrazovky skutočne dôležité, no najmä skutočne zaujímavé témy. Mimo to vo mne vzbudzuje nádej, že ani v budúcnosti nezmizne zo spoločnosti typ zvedavého intelektuála. Ďakujem Českej televízii za to, že je. A pánu Stachovi za to, že pomáha napĺňať moju nenasýtiteľnú zvedavosť. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Sleduju jen okrajově a příležitostně, přesto po letech hodnotím a hodnotím velmi pozitivně, neboť to je přesně ten typ pořadu, který by měl být "cpán" lidem znovu a znovu, aby z nich byly alespoň trochu vzdělané opičky mající přehled o světě. Jednoznačně dobrá práce České televize. 8/10 ()

hippyman

všechny recenze uživatele

Zatím hodnocení pořadu s Dalajlamou, který jsem jediný viděl celý: koncept je velmi dobrý, rozhovor je veden poměrně přímočaře a následně je rozebírán a diskutován odborníky, kteří mají k tématu co říci. Nutno přiznat, že moderátor působí profesionálně, leč poměrně chladně. Příslib kvalitní televizní publicistiky tu ale vnímám velice pozitivně. Zatím 70%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stach na každý díl Hyde Parku Civilizace přečte v průměru 400 stran materiálů. (ČSFD)
  • Pokud má Daniel Stach zahraničního hosta, tak pořad moderuje v angličtině a na oficiálním webu je po odvysílání dostupná i originální verze bez překladu. (ČSFD)

Reklama

Reklama