Reklama

Reklama

Dead Man's Lake

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2012, 10 min

Obsahy(1)

Bratři Nick a Pete a Nickova dívka Grace se vydávají užít si víkend v přírodě. Nedbají na zákaz kempování a utáboří se u krásného jezera uprostřed lesů. Bezstarostný a nevyzrálý Pete, mladší z obou bratrů, se baví odpalováním dělbuchů a rozhazuje je po okolí zcela bez rozmyslu. Zatímco Nick a Grace si užívají chvíle soukromí, Pete se potuluje po okolí a při jedné ze svých toulek zjistí, že v lese nejsou sami a poté se roztočí kolotoč událostí, vedoucí ke strašlivé tragédii, která se vůbec nemusela stát... (PetrPan)

(více)

Recenze (6)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Dead Man's Lake přináší kraťas, který ze začátku vypadá jako recyklace tradičních žánrových klišé. Po chvíli se však karty začnou obracet, děj je vyprávěn pohledem jiné postavy a když si člověk začne uvědomovat, jaká je vlastně pointa, dojde i na mrazení v zádech. Krutá ukázka toho, jak dokáže zdánlivě nevinný a neškodný čin jednoho člověka na určitém místě ovlivnit osudy všech osob nacházejících se poblíž... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

SPOILER : Tomu kreténovi bych narval ten dělobuch doprdele. Jasnej důkaz toho, že takovejm dementům takovýhle věci nepatřej do ruk. A to z toho ještě vyvázl zatraceně dobře. Jinak se jedná o pohodovou jednohubku. Neurazí, nenadchne. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Šestý film Bloody Cuts jde trochu jinou cestou než ty předešlé a z mého pohledu se to podařilo velmi dobře - údajně natočeno podle skutečné události, mně to spíš přijde jako klasická městská legenda. To však tomuto kraťasu i přes nepříliš přesvědčivé herecké výkony neubírá na atraktivitě a z tvorby Bloody Cuts ho společně s nedostižným Suckablood považuji za vypečenější kousek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Trojice přátel vyráží kempovat do přírody a zatímco milenecká dvojice si chce užít hlavně „ve stanu“ Nick lítá po lese a hází „dělobuchy“. Vše je v pohodě, ale jen do chvíle kdy do jejich tábora vrazí zakrvácený chlapík… Bloody Cuts tentokrát na rozdíl od svých předchozích snímků přitvrdili a to je jen dobře. Je sice pravdou, že kvalitou se nemůže tento kousek srovnávat s Suckablood, ale i zde jsem byl spokojený jak s atmosférou, tak i triky (kterých sice bylo docela málo, ale i tak ušli). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nečakal som twist, ako je tento. A práve len za to udeľujem priemer, ináč ide o polotrápnu πčovinu s jedným dementom, ktorý behá po lese s petardami...no proste... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Prijemne prekvapenie sa vyklulo z tohoto kratkeho filmecku. Najprv som si myslel, ze to bude nejaka amaterska zlatanina zaostavajuca vo vsetkych ohladoch, ale po uplynuti par minut som sa presvedcil, ze je to zmaknute na docela slusnej urovni. Malo to svoje specificke caro vo vyvine deja filmu a skoda, ze to bolo take kratke. S velkou radostou by som uvital, keby to aj malo dlhsiu minutaz. ()

Reklama

Reklama