Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anne zjistí těsně před vytouženou letní dovolenou v luxusním letovisku na ostrově Sylt, že její manžel má známost. Zajištěná žena v domácnosti a matka dvou dětí je nepříjemně zaskočena a nakonec se na ostrov vypraví jen sama s dětmi - namísto v zamluveném luxusním hotelu se však ubytuje v půvabném (i když lehce neudržovaném) penzionku, patřícím vlídné starší dámě Lině. Zatímco se ji její manžel Ralf pokouší vypátrat a odprosit, potká Anne rybáře jménem Jan. Ačkoliv si zpočátku zrovna nepadnou do oka, brzy se mezi nimi začne rodit určitý druh přitažlivosti. A navíc, Jan je synem jejich nové paní domácí a tak si jsou nevyhnutelně často na blízku. Mezitím prohledává Ralf celý ostrov a když konečně zjistí, kde je jeho žena s dětmi, pokouší se ji všemožně přemluvit k návratu. Jenže Anne si mezitím vypěstovala náklonnost k Janovi a musí tak nyní čelit těžké volbě - má dát svému muži druhou šanci, nebo začít úplně nový život? Režie. Thomas Nennstiel; Hrají: Christine Neubauer, David C. Bunners, Brigitte Janner (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nejste těhotná ??" - "Ne, to je vyloučeno, pane doktore !! K tomu je zapotřebí sex, ne ?!" - "No, doporučuje se to.." ;) ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se při tomhle filmu dobře pobavil a odpočinul. Nemusí člověk každý den vidět něco umělecky náročného, někdy to chce skutečnou oddechovku - a tahleta, na rozdíl od skoro všech současných "rodinných" filmů USA, byla skutečně dobře koukatelná. A hlavně jsem se některým gagům od srdce zasmál - jako komedie by si asi zasloužila o hvězdičku víc, také jsem dlouho váhal, ale konec mi připadal takový přitažený za vlasy, jako by si scénárista nevěděl rady, jak film ukončit. Zas na druhou stranu - jak já nesnáším tyhle podnikové a různé jiné poradce, pro něž je typický workoholismus, který ubíjí u nich všechno ostatní včetně přirozené inteligence... Moc jich je kolem nás. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Sylt... A naše poslední dovolená... Přála jsem si,aby mi moře vysplouchalo mozek z hlavy! :-) za prostředí,které miluji... 50 % je to prostě film pro relax... ()

yarca 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem strašnou 3,14čovinu. Jenže když jde na člověka nachlazení, bere i to. A místo očekávané hrůzy docela příjemná oddychovka s docela uvěřitelnými hrdiny a navíc vcelku vtipná. Přistihla jsem se, že hlavní hrdince držím palce. Navíc bylo osvěžující koukat pro jednou na parádní ženskou krev a mlíko, namísto všech těch útlounkých děvenek, o nichž by můj moravský děda prohlásil: "Ani rici, ani cici - co s ňu?" 😀 ()

mischa 

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem si pustil, abych viděl kočku Nadeshdu Brennicke, která se tam nakonec objeví jen sporadicky. Za to mne docela příjemně překvapila Christine Neubauer s dětmi. Nudu jsem zahnal příjemným příběhem z prázdnin, kdy se mohlo cestovat bez testů a roušek, prostě ten film ve mne vyvolal nostalgii příjemných dovolených, i když se to v tomto příběhu ze začátku ani tak nejevilo. Scéna s veterinářem mne pobavila na jedničku. ()

Reklama

Reklama