Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Uff ! Už dlouho jsem neviděl něco takového. Přibližně hodinu se skoro nic neděje, krom toho, že se dozvíme o znásilnění a zabití jeho dcery, což je ale velice emotivní. Pak ale přijde to, na co jsem se těšil celou dobu. No .. musím uznat, že tohle už je pro hodně silné žaludky a troufám si říct, že jedno z nejlepších mučení, co jsem kdy viděl. Při některých scénách, jsem se chytal za hlavu a řval s obětí. Opravdu kvalitní, brutální film. Nedoporučuji a doporučuji :o) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Verbal má pravdu. Tam kde Ctihodný občan Butler končí, Tátovo děvčátko začíná... Australáci nemají problém s ničím a tak co by v úzkoprsých USA neprošlo, ukážou klidně naplno. První polovina filmu je horor sám o sobě. Horor v němž se ocitnou rodiče, kterým někdo zabil ditě. Brutálně a násilně. Ani si nedokážeme představit s jakou šílenou bolestí musí takový rodič žít. podle mně se z toho už nikdo nemůže nikdy vzpamatovat! Druhá polovina filmu je o odplatě. Leckdo tu pointu (navíc nikterak složitě skrývanou) vykecal a tak půjdu rovnou k věci. Odsoudit film jako zbytečně násilný a krutý je snadné. Ale známe všechna ona temná zákoutí svého já? Dokázali bychom vraha chytit a jen tak předat spravedlnosti? Kolik takových bylo pak diagnostikováno jako ,,nemocných'', puštěno po pár letech ven aby mohli způsobit další tragédii a další bolest v další rodině? Zasít zmar a nekonečný smutek, kde by jinak byla láska, klid a mír? Co s takovým lidským odpadem? Opravdu by jste jej dokázali pustit? Naštěstí nikdo z nás nemusí řešit bolest Dereka i následnou úvahu - co s tím idividuem... Myslím si, že normální člověk snad i při tak velké ztrátě ničeho takového schopný nebyl... V tom se mi zdál Derek trochu mimo svojí vlastní kontrolu... Navíc to byl bratr na kom prováděl všechny ty zákroky i když - možná tím spíše byl nutkán... Zrada z jádra vlastní rodiny... Ale ať tu filozofujeme jakkoliv, nikdo neví co by dělal. Nikdo se za tu hranici nedostal a tak je trochu směšné, psát tu v komentech úvahy o zbytečném explicitním násilí jako nejeden uživatel... Těch případů i v ČR už bylo dost, - bohužel, kdy nějaký úchyl usmrtil dítě. ---- Tenhle film beru spíše jako sondu do jené lidské duše, která podlehla smutkem nesmírnému zlu... Možná, že si to ve filmu Michal Thomson zbytečně moc užíval, jinak ale Austráli zase předvedla něco tak trochu mimo klasický rámec a to se cení... * * * * ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když mě tyhle exploiťáky, v nichž se jede pořád a znova jedno a to samý už 40 let beze změny, prostě ukrutně nudí. V tomhle konkrétním případě si tvůrci ještě přisadili neúměrně dlouhou stopáží. Já osobně jsem si z toho žádný velký zážitek neodnesl, ale uznávám, že v rámci daného subžánru je film celkem funkční. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No tak Austrálie se opět vycajchnovala. Kristepáne....Tohle je záležitost pouze pro hledače torture porna, pro všechny ostatní je to podívaná za trest, což je vlastně i malým obsahovým spoilerem, jelikož se jedná o revenge torture, jak bylo možné vidět například v tomto kusu. Zde se jde (bohužel) ještě o kus dál, a to takovým způsobem, že jsem se opravdu nemohl na všecky scény souvisle dívat. Hnus, hnus a ještě jednou hnus. Kladným bodem budiž silný, dramatický úvod, záporem, s odhlédnutím od toho, o čem se bavíme, budiž tlamoidní obsazení. Nikomu, kdo se nepřipraví na nejhorší, tohle nedoporučuju, ale v rámci žánru je to špička. Tfuj! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevydarený pokus o torture drámu, v ktorej sa papá pokúša filmovo už dávno peskúšaným spôsobom načrtnúť spravodlivosť. Celé je to mylka a smrť dcéry je len zámienkou na pár krvavých radovánok pre cielenú divácku obec. Tá sa síce dočká, no nepotrebnými vsuvkami, ktore spôsobili tú závratnú minutáž.. Bolo už ďaleko lepšie aj bez "gore " a preďaleko úprimnejšie. Kengura teda takto žáner nenakopla. ()

Reklama

Reklama