Reklama

Reklama

Recenze (3)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo. Gila je remakem zábavného brakového filmu ze 50. let s názvem The Giant Gila Monster. A je nutno říct, že je mnohokrát horší, než původní stará brakovka. V béčkovém filmu nejsou předělávky tak moc obvyklé, ale tenhle remake skýtal pro fanoušky béček jistou naději. Ta se ovšem rozplynula po pár minutách filmu. Takže ve zkratce. Mizerná kamera, mizerné zadní projekce, hodně mizerné triky a především totálně šnečí tempo. Naprosto oceňuju nápad, že se film odehrává v 50. letech, což nabízí pro tvůrce i diváky vítanou změnu, ale Wynorski žádný z potenciálních trumfů nedokázal využít. Film je natočený na digitální video a po vizuální stránce vypadá hnusně a amatérsky. Kvalita kamery navíc kolísá a některé záběry jsou "přepálené". Ok, když se to stane v regionální televizi, nikdo se nehroutí, ale u profi filmu? Počasí ve filmu je navíc zimní a hnusné a celkově tak nějak umocňuje divákovu beznaděj. Monstrum je odporně počítačové a některé scény, které jsou převzaté z původního filmu, nesahají originálu ani po kotníky. V davových scénách je navíc vidět, že plno lidí nemá na sobě dobové oblečení, ale současné. Jediné co trochu potěší, je soundtrack, který poměrně dobře evokuje 50. léta. Víc než celý film pak pobaví zjištění, že tenhle zázrak stříhal Tony Randel, režisér filmů jako Hellraiser 2 a Fist of the North Star. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Původní film je špatný, ale já ho mám rád. S tímhle remakem je to horší, bavil mě ale víckrát si ho asi nepustím. BYla to zábavná kravina která dávala poctu hororům z 50 let ale ne vždycky jí to nejde. Přece jenom postavy byly tak trochu moc přehnané. Aspoň že hudba byla dobrá. Efekty špatné ale co by jste čekaly. Já se bavil ale raději si pustím originál. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Původní film už si moc nepamatuji, ale je fakt, že tyhle monstr béčka z padesátých let mě moc neberou. Nicméně na tenhle remake od velkého Jima jsem byl přesto velmi zvědav a řekněme, že jsem dostal co jsem čekal. Takže ve zkratce čas od času se objeví na scéně přerostlá digitální ještěrka, aby někoho sežrala a zase zmizela to vše je vyplněno haldou nesnesitelných dialogů. který mi byli, ale po pravdě úplně ukradený. Wynorski si drží svůj styl a pořád dokáže natočit lacinou vypatlanou legraci která mě, ale pobaví mnohem víc než některý kino sračky z poslední doby typu Godzblila a Pacific Rim. Jinak díky vegetole za upload filmu (už jsem myslel, že to nikdy neseženu) ale nic ve zlým ve svý recenzi řešíš píčoviny. Tohle nemá bejt profesionální ani kvalitní. Tohle je prostě Wynorski a já mám pro Jima slabost takže u mě opět za 3* 60% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama