Reklama

Reklama

Zvláštní jednotka Echelon 8

  • USA Echelon 8

Obsahy(1)

Elitní tým CIA měl v ranních hodinách 11. září 2001 spadeno na teroristy na Loganském letišti – od FBI však dostal povel celou akci zastavit. Šance zabránit únosům letadel tak byla zmařena. Po následné tragédii byl celý tým rozpuštěn a mnoho dalších pracovníků CIA, kteří měli s nikdy neprovedenou akcí co do činění, propuštěno. O osm let později plánují teroristé nové útoky a CIA tentokrát hodlá udělat cokoli, aby jim zabránilo – vzniká tak nová speciální a přísně tajná jednotka Echelon 8 (E-8). Povolení pro jednotku, která se má potýkat s terorismem na domácí půdě, vzešlo od výboru stínové vlády, který je znám pouze jako Strážci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"CIA nemá ráda otevřené konce a hlavně chce mít nad vším kontrolu.." Nesmírně nosné téma, spousta zajímavých myšlenek, balancujících však až na hraně idiotských konspiračních blábolů, v nakonec silně nezajímavém, stupidním a zejména odpudivě natočeném snímku mistra Valentiho.. Takhle tedy řemeslo krvácí !! ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trápne a amatérsky natočené, nehorázne nastrihané zábery do záberov, divné koláže. Musel som sa smiať na každej "vypätej" scéne, môžem iba dodať írečitým stredoslovenským nárečím - WTF?? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo, že se tvůrci inspirovali po obrazové stránce seriálem ´24 hodin´, ale jelikož spolu s nějakou akcí probíhala dojemná scéna jak vystřižená ze špatné telenovely, kde žena žádá muže o ruku, který se jí vzápětí přizná o svém povolání tajného agenta, jde všechno do kopru. I ta obrazová okýnka rychle zmizí. Tvůrci to mysleli dobře, ale bohužel, vyrovnat se americké tvorbě se jim prostě nepodařilo. Děj není plynulý a naopak je v mnoha aspektech velice zbrklý. Akční scény vypadají velice amatérsky a tím pádem naprosto nevěrohodně. Výpravě viditelně chyběl potřebný rozpočet a tak byla snaha vytlačit z tématu co se dalo. Bezúspěšně. Vznikl velice zmatečný a duchem prázdný akční thriller, který podobně zaměřeným snímkům dělá jenom ostudu. ()

endura odpad!

všechny recenze uživatele

Parta studentů filmařiny by byla schopna za menší peníze vyprodukovat koukatelnější film. U tohoto veledíla chyběla sebareflexe úplně každému kdo se podílel na výrobe filmu a nechápu, proč vůbec tenhle paskvil vznikl. Prostě nechápu proč třeba hlavní hrdina s podivným hárem nespáchal sabotáž uprostřed natáčení. Řečeno slovy Chucka Shermana Sherminatora: Taková 3,14čovina! ()

Reklama

Reklama