Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černá komedie, jejíž děj je zasazen do Anglie devatenáctého století. Helene (Alexandra Roach) je dívka, jež skrývá svoji minulost. Přežila ztroskotání lodi a využila možnosti usadit se v malé vesničce Hunderby. Zalíbila se místnímu pastorovi, který hledá náhradu za zesnulou manželku. Avšak její krása a jemná povaha učarovala i pohlednému lékaři. Helene však leží v žaludku pastorově služebné Dorothy (Julia Davis, zároveň tvůrkyně Hunderby), která si sama dělá zálusk na pastora. Zakřiknutá Helene musí denně bojovat se zákeřnou Dorothy a zároveň trpět v nešťastném manželství. (Ben Nevis)

(více)

Recenze (2)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád jemný britský černý humor a WTF momenty, neměl by si Hunderby nechat ujít. Rozjezd je trošku slabší, ale stojí za to vydržet a dívat se na další díly. Nicméně není to žádná filmařská bomba. Pro lepší bodování bych uvítala víc humoru a menší strojenost (která je tam sice schválně, ale ruší). ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je libo prase na medu nebo muffiny z rypáku, možná byste si pochutnali na potlučených jehněčích hlavách? Zapít byste to pak mohli bublinkovým mlékem! Tyto laskominy a spoustu jiných vtípků nabízí Hunderby! Pravda, suchý britský humor mnohdy jde do tak absurdních konců, že už přestává být vtipný. Je to takový humor za každou cenu. Člověk se při tom neubrání pocitu, že nápad nebyl využit jak se patří. Naštěstí těch dobrých scén je mnohem více. Příběh krásné Heleny (Elisabeth) mě pobavil a po prvních dvou slabších dílech přišly ty opravdu dobré a humorné. V závěrečné části jsem si dokonce vzpoměl na Cimrmanovu Hodinu pravdy, ve které tak jako tady přichází zvrat v ději v podobě změn v rodinných a příbuzenských vztazích. ()

Reklama

Reklama