Reklama

Reklama

Americký zabiják mapuje vzestup Mitche Rappa (Dylan O'Brien), nováčka CIA pro „černé operace“, pod velením veterána studené války Stana Hurleyho (Michael Keaton). Společně mají za úkol vyšetřit vlnu na první pohled náhodných útoků na vojenské i civilní cíle. Když naleznou určitý vzorec, musí se vydat na misi s cílem zneškodnit tajemného agenta (Taylor Kitsch), jehož touha po osobní i profesionální pomstě může mít katastrofální následky. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

Trochu mě zklamali obsazením – Mitch je celkem mladej střízlík (ale je to teprv první díl, tak snad dozraje) a Irene transformovali na černošku, matláci.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ale hej, vyzera to celkom solidne. Som rad, ze aspon Lionsgate toci v dnesnej dobe oldschool akcne filmy.

na příspěvěk reagoval Traceur

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tomu říkám Góóóóóóóóóll..... Michael Keaton měl hrát v pilotu mého prvního hodně oblíbeného seriálu Ztraceni a Dylan hrál v mém druhém velice oblíbeném seriálu Teen Wolf :)) A nyní je uvidím pospolu... už se těším....

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Takže nakoniec bez Willisa? Bruce by sa mohol ešte aspoň raz nadýchnuť niečím zaujímavým.

na příspěvěk reagoval Lacike

anfrene

anfrene (hodnocení, recenze)

moje oblibena knizni serie se konecne nataci. Nejsem si jisty, jestli je dobra volba v obsazeni hlavniho hrdiny hercem Dylanem O´Brienem.  Michael Keaton bude hrat vecne protivneho veterana a nyni instruktora tymu Orion Stana Hurleyho. Do role zastupkyne reditelky Kennedyove byla obsazena herecka Sanaa Lathan, ktera vubec neodpovida popisu postavy v knizni podobe. No uvudime

Uživatel Traceur smazal svůj příspěvek.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

ilemas: Teď koukám, že podle imdb by Rappa možná měl hrát Chris Hemsworth. Že by Willis ztvárnil Stansfielda nebo prezidenta?

ilemas

ilemas (hodnocení, recenze)

Konečně jsem se dočkal zfilmování románu od mého velmi oblíbeného spisovatele Vince Flynna a snad nekonečné série s Mitchem Rappem. Jen toho Bruce Willise si v podání Rappa nějak neumím představit, ale i tak se moc těším.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

Willise mám rád, ale jestli má hrát ve filmu Rappa, tak na to je fakt starej, ale třeba předlohu trochu „ohnou přes koleno“.

dustur

dustur (hodnocení, recenze)

Ako nazov,je dost zaujimavy. A samozrejme sa tesim tak ako na film,tak na Brucea Willisa ktory to podla mna este z akciou vie... Len ten reziser mi nic nehovori,ale samozrejme moze prekvapit,ale v kazdom pripade sa tesim...

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Nazov dost divny (vzdy ked sa nieco zacina na American tak si spomeniem na American Ninja), ale moze to byt zaujimave ... len ci ten Willis uz na taketo ulohy nie je trochu stary...

Související novinky

Michael Keaton vs. třetí světová válka

Michael Keaton vs. třetí světová válka

10.03.2016

Poslední dva ročníky Oscarů měli jasného vítěze - Michaela Keatona. Hvězda Burtonových Batmanů sice neurvala žádnou sošku, objevila se ale v Birdmanovi i ve Spotlightu, tedy v obou vítězných filmech.… (více)

Válečník z Asgardu americkým zabijákem

Válečník z Asgardu americkým zabijákem

15.10.2012

Chris Hemsworth právě máchá kladivem na placu Thor: The Dark World a pomalu se připravuje na Spielbergovu Robopocalypse. A pak se možná upíše další možné filmové sérii. Akční špionážní thriller… (více)

Reklama

Reklama