Reklama

Reklama

Americký zabiják mapuje vzestup Mitche Rappa (Dylan O'Brien), nováčka CIA pro „černé operace“, pod velením veterána studené války Stana Hurleyho (Michael Keaton). Společně mají za úkol vyšetřit vlnu na první pohled náhodných útoků na vojenské i civilní cíle. Když naleznou určitý vzorec, musí se vydat na misi s cílem zneškodnit tajemného agenta (Taylor Kitsch), jehož touha po osobní i profesionální pomstě může mít katastrofální následky. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

prosím tě trapně ho sejmuli a s O'Brienem prohrál, vždyť ten kluk tam měl tělo modela, né tělo jednočlenné armády, jak se film snaží prezentovat, navíc ta bitka byla prostě a jednoduše podvrh. Nooo viz komentář 

na příspěvěk reagoval Lacike, stuntmanMIKE

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Adkins tam ma riadne hustu briadku, takze menej ako tri si film nezasluzi. To je pravidlo hustej briadky, ktore vzdy plati. Ako Adkinsov fanda by si mal to pravidlo ctit.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

film může být rád že dostal tu druhou hvězdičku, protože nebýt Keaton tak bych tam klidně mrskl odpad 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak všichni víme, že jeho kino schopnosti se omezují pouze na podobné štěky až budeme chtít počkat jak se předvede tak dáme např thriple threat :)

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tady může nastat problém v tom, že ačkoliv se rozhodneš blízké zachránit, teroristi maj šanci zaútočit na milion dalších a může to postihnout i tvé blízké. Bauer to dělal samozřejmě, aby ochránil své blízké, nechtěl je vystavit riziku, ale 24 je prostě o něčem jiným. To na happyendy nehraje. Navíc ty jsi takovej, že se na to díváš jakobys měl na výběr, Bauer neměl. Prostě to dělat musel, nebyla alternativa. Pochybuju, že by někdo z nás dokázal žít s pocitem viny milionů mrtvých. Kor, je to agent CTU, tu práci dělá pro bezpečí občanů.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pokud teroristi měli CTU v hrsti a Bauer tim zachránil statisíce životů, muselo to tak prostě bejt. Jde o to, že 24 je cíleně a účelově nekompromisní, naturalistický a bezvýchodný, kde se snaží z hlavního anti-hrdiny ždímat i poslední kousek lidskosti. Jde o to, co všecko si musí vytrpět. Tam prostě neměl na výběr, nešlo to obejít, nebyla alternativa :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

kazatelSVK

problém je v tom že ti teroristi/násilnící/zločinci, se tváří drsně a ke všem předpokladům sou i drsný an prosto nemilosrdný, takže když na ně nakráčí hrdina který má nějak osmdesát kilo a na tělo skoro žádný pořádný sval, tak je to pak těžké 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

kazatelSVK

Jenže, když si tě pak organizace vycvičí a světu hrozí nebezpečí, tak nemáš na výběr a drsnej musíš bejt. Jack Bauer třeba taky byl obyčejný agent CTU a až když jeho zem byla v ohrožení, zahodil všechno na čem mu kdy záleželo. Musel to obětovat. Musel bejt zlej, mučit a obětovat svoje parťáky. Učil se zkušenostmi a okolnostmi. Protože to situace vyžadovala a neměl na výběr. Nikdy předtím Bauer nečelil takovejm útokům. Takže si myslim, že ta psychologie týhle postavy vyžaduje větší péči, než jen říct že to je pacifista a tak podobně.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Ktorého slabého scenáristu z tých štyroch má POMO na mysli?

Související novinky

Michael Keaton vs. třetí světová válka

Michael Keaton vs. třetí světová válka

10.03.2016

Poslední dva ročníky Oscarů měli jasného vítěze - Michaela Keatona. Hvězda Burtonových Batmanů sice neurvala žádnou sošku, objevila se ale v Birdmanovi i ve Spotlightu, tedy v obou vítězných filmech.… (více)

Válečník z Asgardu americkým zabijákem

Válečník z Asgardu americkým zabijákem

15.10.2012

Chris Hemsworth právě máchá kladivem na placu Thor: The Dark World a pomalu se připravuje na Spielbergovu Robopocalypse. A pak se možná upíše další možné filmové sérii. Akční špionážní thriller… (více)

Reklama

Reklama