Reklama

Reklama

Saturday Morning Mystery

  • USA Saturday Morning Massacre (více)
Trailer

Obsahy(1)

Štvorica paranormálnych vyšetrovateľov a ich štvornohý kamarát sú neustále na stope nadprirodzeným úkazom. Momentálne, aby sa zachránili pred bankrotom, smerujú ich kroky do starej opustenej školy, o ktorej sa hovorí, že bola kedysi brlohom satanizmu a rituálnych vrážd. Ich dlhoročná skúsenosť, že v pozadí väčšiny nevysvetliteľných úkazov je nejaký smrteľník s nekalými úmyslami, sa čoskoro začne otriasať v základoch. Množstvo signálov im totiž dáva na vedomie, že tentokrát by mohli mať do činenia so skutočnými duchmi. Navyše, s príchodom tmy ich čaká ešte jedno nemilé prekvapenie. Sadistickí duchovia nemusia byť tým najhroznejším, čo ich túto noc čaká... (beso74)

(více)

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Budu projednou krutě nekritický a mrsknu Saturday Morning Mystery čtyřhvězdí. Něco mezi autentickým hororovým čtyřhvězdím (je to solidně atmosférické a krvavé) a dobrou guilty pleasure zábavou (objektivnějším pohledem se opravdu nejedná o žádný velký filmařský zázrak). Hororová verze ScoobyDoo nabízí přiblbý příběh, přiblbé postavy, přiblblou zábavu, ale taky solidní hororovou atmosféru opuštěného prokletého sídla. Finále našláplé, intenzivní, krvavé. Rozpočet byl evidentně zhruba tak pět dolarů, takže za ty peníze ... až překvapivě slušný kousek. Sympatie. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtyři kamarádi, jeden pes a VW minivan. Doopravdy tomu tak je! SMM má silnou inspiraci v kultovním seriálu Scooby Doo, jen samozřejmě víc hororově laděnou. Tudíž se tu šuká a krutě vraždí. Pro mnohé z nás docela lákavá kombinace. O to víc je smutný fakt, že ve skutečnosti nefunguje. První půlka filmu se totiž tváří až nečekaně uvědoměle, má nadhled, fajn úvodní titulky a místy slušnou atmosféru. Ta druhá však sklouzne do brutálního slasheru, kde není nouze o rozčtvrcená těla hlavních hrdinů a při závěrečných titulkách burácí metal. A tyhle dvě části se natolik třískají, až to zkrátka ruší. Škoda. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo na drogách. Ve všem nedotažené. Ne dost děsivé, ne dost zábavné. Jen hodně nudné a místy zbytečně zmatené. Nakonec jsem čekal hned několik potenciálních twistů a stalo se to nejvíc šokující - nestalo se vůbec nic. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se snažil abych dal filmu 4*. Ale nakonec musím dát bohužel jen 3*. Přeci jenom nejzábavnější mi přišlo prvních 50 minut kde se neobjevý monstra. Předtím je to poměrně humorná variance na Scooby-doo, ale potom to je obyčejný slasher kde mě vyloženě nasralo (SPOILER) že skoro všechny hlavní postavy umřou(KONEC SPOILERU). A taky mě docela naštvalo že je ve filmu ke konci tma, takže jsem nic neviděl, když monstra do někoho začly bodat tak jsem nevěděl o koho jde. Nicméně ze začátku mě film dost bavil a říkal jsem si že dám ty 4*, ale studená prška přišla a já musím dát jen 3*, k dobru dávám to že se jedné prakticky o první film Parsonsa. ()

Reklama

Reklama