Reklama

Reklama

Recenze (7)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Síla Salingerovi osobnosti utáhne i většinu těch zbytečných hraných pasáží a fakt, že je to místy stejně (a v případě dokumentu i nepatřičně) citově vyděračský jako některé "oscarovky" ze stáje Weinsteinovic sourozenců. I tak ale díky tématu prominete často velmi nekošer servírování faktů a celkovou roztříštěnost a nesoudržnost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrý obraz jednoho z nejvýznamnější spisovatelů Ameriky posledního století - a toho tolik nenapsal - dokument, který se zabývá jeho tvorbou, jeho životem, jeho dopadem na další, ale je nesmírně kažen hranými scénami, jež jsou zde naprosto zbytečné a nijak neumocňují to, co je pamětníky a dalšími sdělováno. Salinger je ale jednoznačně zajímavou osobností. Vlastně byl. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Hroznej maratón. Ale skvělej. Rozhodně nejzajímavější dokument, jaký jsem kdy viděl. tl;ww verze: Povídky z pozůstalosti budou vycházet mezi léty 2015 - 2020. A ví se, o čem budou. ()

KlonyIlony 

všechny recenze uživatele

Výborný počin. Dobře jsou shrnuty zásadní životní momenty a idiosynkazie tohoto excentrika (géniové to mají těžké…). Až po shlédnutí mi došlo, jak významné musí být dílo, které zůstalo v pozůstalosti, a které se začne od příštího roku vydávat. Už jsem o tom slyšel, ale nevěděl jsem, že je to taková bomba. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Doslova som hltal každú jednu informáciu, a že ich bolo! Jerome si toho prežil naozaj viac než dosť, a nemám tým na mysli to, že sa dožil krásnych 91 rokov. Film ma fascinoval i napriek tomu, že som ešte stále nečítal Kto chytá v žite. Musím to napraviť čo najskôr. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin českého jazyka a literatury. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o Jerome Davidu Salingerovi. ()

Reklama

Reklama