Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliette Vidalová pracuje v ženském časopisu. Když připravuje zvláštní číslo o vítězce čtenářské soutěže, dotyčná se nedostaví, a tak musí narychlo vybrat jinou kandidátku. Shodou okolností se také jmenuje Juliette. A jméno není tím jediným, co mají společné... (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Oddechová záležitost s poněkud slabším scénářem, nicméně v závěru hektického pracovního týdne mi to ani za mák nevadilo. Po herecké stránce není co vytknout, dívat se na dvě půvabné ženy a roztomilého kudrnáčka mi tak nějak stačilo. Hodnotím shovívavě, téma ženy vs. muži je věčné a vždy zázračně zmizí, když do života vstoupí zamilovanost a láska. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Přeskakování z obrazu do obrazu, spousta humbuku a hádek, nic nedořešeno do konce. Chvílemi přemýšlíte o co tam vlastně jde. O vztahy ,o feminismus, o sex? Nakonec se utvrdíte v tom, že celý film je o hovně. Všichni moji miláčci (Annie, Marlène a Pierre), tímhle filmem šlápli vedle. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Rok 1974 nebyl pro Aničku zrovna úspěšný, začátkem roku šel do kin tento film a na jeho konci Facka. Tohle je také celkem pohodový film, dokonce ho ani nekazí Adjani, jenže snímek vlastně neví, co chce. Příběh je prachmizerný, povídání o skupině feministických hipísaček je nudné. A tak Anička s Marlène zmateně těkají před kamerou, občas prohodí nějaký zvláštní dialog a zase odběhnou do jiné scény. Richarda je ve filmu hodně málo, pouze chvilky s ním mají nějaký spád a celkem slušnou úroveň. Rozčarovanému divákovi nezbývá, než ocenit charisma zúčastněných a povzdechnout si nad tím, že rok 1974 nebyl jen ve znamení Verdiktu , Vincenta, Françoise, Paula a těch druhých... a především Celého jednoho života. Forlanimu lze odpustit, neb to byl jeho jediný celovečerní režijní pokus. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem před filmem viděl zdejší hodnocení, říkal jsem si, blbost s triem Annie Girardot + Marlene Jobert + Pierre Richard se přece nemůžu nudit. Chyba, hodnocení tentokrát nelhalo. Annie a Pierre dělali co mohli a vlastně neposrali žádnou svou scénu, ale z hovna bič neupleteš. Film trpí větší obsahovou nicotou než naše rozkradená státní pokladna. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Komedie o pár feministkách, kterou asi pochopí pouze samotné ženy, ale osobně o tom i tak pochybuji, jelikož film je tak hloupý, že jsem po celou dobu přemýšlel, proč do něj Pierre Richard ve svých nejúspěšnějších letech vlastně šel. Možná, že si chtěl splnit dětský sen a zahrát si boxera, což se mu zde v jedné scéně podařilo, a nutno říci, že jeho boxerský souboj je asi tak jediná vtipná věc v tomto filmu, jelikož jinak je to neuvěřitelná nuda. Moje hodnocení 25%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Sama Annie Girardot (Juliette) v úspěch filmu nevěřila. Nebyla spokojena se svoji postavou, která jí připadala špatně napsaná. Ale vzhledem k tomu, že už na film podepsala smlouvu, nemohla z něj vycouvat. Snímek se skutečně nedočkal diváckého úspěchu a kiny prošel takřka bez veřejného zájmu. (Pierre)

Reklama

Reklama