Reklama

Reklama

Nové komediální drama MTV sleduje skupinu pěti přátel plných romantických snů a nadějí na ovládnutí světa na cestě k dospělosti. Ale co se stane, když věci nejdou přesně podle plánu? Sophie, Daphne, Lou, Raviv a Miles jsou po absolutoriu na vysoké škole zaskočeni tvrdou realitou a snaží se mnohdy komickým způsobem zachovat optimismus. Staří přátelé prožívají společně velké životní změny, zklamání ze zaměstnání, která neslibují očekávaný postup, tlak nesnesitelných nadřízených, milostné omyly, pády a vzestupy... Spolu se snaží dokázat, že pokud je život o tom, jak ho člověk žije, nikdo z nich není bezcenný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V oblasti seriálů o mladých naprostý nemastný neslaný průměr, který se sice dá sledovat, ale nepřináší nic nového. Jasně, dá se u něj třeba žehlit, ale to lze takřka při čemkoli jednoduším. Seriálů na podobné téma najdu i ranek lepších. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po Awkward a I Just Want My Pants Back je to můj třetí seriál z produkce MTV. Awkward je slušná zábava, I Just Want My Pants Back zase nejde daleko pro ostřejší výraz. Underemployed nevyniká ani v jednom z toho; takže co nabízí? MTV ho - nečekaně - cílí na mladé, je plný sympatických mladých tváří, není to špička, ale je koukatelný a děj má spád; ale nic pro náročného diváka. Víc by mu slušela poloviční stopáž. Zatím sleduju dál. ()

R&Bstar 

všechny recenze uživatele

Seriál, který si mě ihned získal. Zkrátka a dobře není jediná věc, kterou bych mu mohl vytknout. Sedli mi herci - postavy, příběh, hudba, opravdu vše. Je pěkný pozorovat partu přátel, kteří si jsou v jakékoliv situaci k dispozici a starají se o sebe jako rodina. Přesně takhle to mám i já se svou partou přátel, takže i když tento seriál spoustě lidem přijde naivní a šílený, tak pro přijde naprosto reálný. Doporučuji! ()

Reklama

Reklama