Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kráľ Gwanghae je panovníkom už osem rokov. Má podozrenie, že niekto z kráľovského dvora sa ho pokúša otráviť. Prikáže preto svojmu radcovi, aby našiel niekoho, kto sa na neho podobá. Radca Heo Gyun narazí na klauna menom Ha-Sun, ktorý baví opitých šľachticov. Ha-Sun sa veľmi podobá na kráľa Gwanghae a je dokonca schopný napodobniť spôsob, akým kráľ Gwanghae hovorí. Krátko nato kráľ Gwanghae ochorie a je v tajnosti odvezený preč. Ha-Sun prevezme rolu kráľa, kým sa ten nezotaví. Pomaly však znaky jeho pravej identity vychádzajú najavo a ľudia z kráľovského dvora spozorujú podozrivé zmeny v správaní svojho "kráľa". Ha-Sun, ktorý je vľúdnejší ako skutočný kráľ, tak dočasne získava viac priestoru a moci, než sa plánovalo. (ČSFD)

(více)

Diskuze

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

JA to zeru ten snimek. Bez kecu, videl jsem to uz tak 5x a porad se na to muzu koukat, je to podmanive, skvele natocene, kouzelne. Naprosto fenomenalni Byeong-heon Lee, kterej je bezkonkurencne jeden z nejlepsich hercu soucasnosti, alespon pro mne a nadherna Hyo-joo Han - proste fenomenalni kombinace, navic zasazena do minulosti.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Parádně zahraný. Dvakrát jsem se fakt hodně zasmála - u scény s hajzlíkem a u brečícího osobního strážce.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Podle vsech hystericky hodnocenych Korejských filmu. ktere jsem mel tu smulu videt uz verim, ze tohle bylo skutecne autetincke historicke dilo, u poslednich par scen filmu jsem fakt valel smichy po zemi a uplne posledni scena me sestrelila z kresla. nyni zcela vazne uvazuji o navsteve Koree neb minimalne Japonska, protoze tam bych se verim tomu valel smichy po zhemi celou dobu pobytu, no to snad nebylo mozny :DDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

LOL tak jsem si po skutecne dlouhe dobe zase pustil 86% korejsky film v ocekavani jestli to zase bude dementni sentimentalni brak a srajda, ktera vypada jako kdyz to natoci 15 lety absolvent Kimjugend , takhle ja si predstavuji cistokrevnou propagandu psychozi :DDD a ano znovu jsem se trefil, nechapu zdejsi milovniky asijske romanticke producke, vzdyt to byl tak silenj patos, ze to ani nebylo mozny :DDD, takove opravdu retardovana pohadka....dam tomu odpad a Asii se zase budu chvili vyhybat bez ohledu na zdejsi hodnoceni.

Související novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (více)

Reklama

Reklama