Reklama

Reklama

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Áno, je to vtákovina prvej triedy, ale je to zábavné, hudba veeeeľmi vydarená, teda až na "kačací tanec", film je tak plný prehnaných citov, afektovaných giest a nepravdepodobných situácií a zvratov, až je svojim spôsobom dokonalý a myslím, že presne to bol zámer, ktorý sa aj podaril. Mám rada filmy, kde nemusím premýšľať nad reálnosťou, proste divák musí prijať to čo vidí, alebo to jednoducho vypnúť. ()

Luksa 

všechny recenze uživatele

Sajid Khan je pro mě takový Zdeněk Troška bollywoodu. I zde se jedná o nepovedenou ptákovinu, která je, to přiznávám, místy díky své absurditě provinile zábavná - např. když rozmazlená dívčina v latexu, která mrská bičem chudé vesničany a na vesnické děti pro srandu vypouští tygry najednou prozře a stane se hrdinovou oporou v boji proti krutému a bohatému tatíkovi. Co by nesvedla Ajay Devganova náruč. Nějaké body musím přičíst i dvěma eye-candy tanečním vsuvkám a pohledné hlavní hrdince. Bohužel ikdyž jsem se místama smál nahlas, film je po většinu času nudný a stopáží přepálený, pokusy o cílený humor nefungují - Paresh Rawal je tu nesnesitelný, a ty vážné pasáže řešící domácí násilí... eh. Tamanně já hodně fandím, ale všechny její hindi filmy stojí za starou bačkoru. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je za překrásnou Tamannu. Jinak se jedná o regresivní a nesmyslný počin, který je ještě horší, než i tak otřesný originál. ()

Reklama

Reklama