Reklama

Reklama

Ženy proti Ricky Bahlovi

(festivalový název)
  • Indie Ladies vs. Ricky Bahl (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ricky je svůdný, vynalézavý podvodník, který velice promyšleně okrádá mladé ženy. Tři z nich si to ale nenechají líbit a jako návnadu si najmou krásnou a vychytralou Ishiku. Získají s její pomocí své peníze zpět? (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (7)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Doporučuji nechat mozek na dovolené a nemyslet, „to jsem já nedokázal“. Jinak bych se asi bavil u těch naprosto nesmyslných podvodů – pouze podvod Sairy mi přišel reálně možný. Celkem dobře zahrané, skladby tuctové. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Strašná blbina. Viem, že indické filmy sú infantilné, ale toto bolo také rozliate ako mlieko na brade novorodenca. A steká to tak nejako po tej nejakej brade na zem. Nenadchne. Nepobaví. Jediné čo je tam naozaj super sú pekné baby. Ale podobné exotické krásky sa dajú nájsť v akomkoľvek exotickom porne. Ak viete kde hľadať. Zbytočnosť. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantika so skvelou hudbou. Anushka a Ranveer boli skvelí, väčšina ich filmov sa mi páči. Príbeh zaujímavý a pekný. Spolu im to ladí. Príbeh Podvodníka a troch dievčat, ktoré sa mu chcú pomstiť a získať späť svoje peniaze. Zaujímavý nápad. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

S pravdou se musí ven, takže ihned přiznávám dosti nečekané, ale zato skutečné zklamání. Navíc se mi pozdávalo, že snímek je určen v první řadě ženskému publiku svým naladěním i zpracováním. Jeden z mnohých důvodů, proč jsem si ho nedokázal naplno užít. V první hodině se seznámíme s osudy tří žen, které jsou svými charaktery rozdílné. Pojí je nepříjemný zážitek s podvodem a dvě z nich i se zlomeným srdcem. To vše má na svědomí sebejistý a okouzlující (jak jinak) svůdník, mámící díky svému talentu z předem vytipovaných žen peníze, a poté mizící jako duch za obzorem. K dobrému mu můžeme přičíst fakt, že se celá jeho práce soustředí pouze ve sféře „svůdného ukecávače“ a nezachází dál. Po poměrně zajímavém úvodu, kde se můžeme s jeho prací důkladně seznámit, přecházejí poškozené ženy do protiútoku a zvolí stejný postup, ale v obrácené úloze. Nyní tedy na scénu přichází mnou dlouho očekávaná A. Sharma. Začal jsem se těšit na rafinované nápady a potrestání podvodníčka, navíc v krásných lokalitách Goa. Místo zrychlení tempa s řadou promyšlených vychytávek, jsem však dostal poměrně nepřesvědčivé „něco“. Ano, snaha byla, ale vůbec mě neoslovila, šla mimo mě. Provedení skutečně bídné, negradující, naopak degradující jinak dozajista dobrý nápad. Bohužel se přesně v tomto naladění pokračovalo až do samého konce. Dokonce jsem se v mnohých pasážích nudil, což bych vůbec díky zajímavému obsazení a námětu nečekal, ale stalo se. R. Singh herecky zcela dominoval a své čtyři kolegyně jasně předčil. Na Anushku jsem se skutečně těšil, ovšem musím opět rovnou přiznat lehké zklamání. Jak se mi jinde moc líbí, doslova září, tak v tomto případě odvedla pouze svoji práci a nepřidala nic navíc. Se zbytkem úderného týmu jsem spokojen, hrály to své dobře, ale mé sympatie si získala pouze postava té skromné a slušné muslimky, což jednoduše nestačí. Zvláště, když tam byla spíše jen do počtu. Z hudebního doprovodu jsem také přílišné nadšení nepociťoval. Takový solidní průměr, ale opět jsem vzhledem ke kvalitě tvůrců čekal něco o dost lepšího. Umí daleko lépe. V hodnocení jsem měl připraveny čtyři hvězdy, ale jak příběh pokročil a rozvíjel se do prázdna plného tápání po vlastní identitě, musel jsem jít na výsledné tři hvězdy. Myslím, že nemohu ani říci silné - prostě čisté tři a nic víc. Každý den není posvícení a ne vždy se vše povede jak má. V tomto případě hlavně nefungovala celková chemie, jak v příběhu, tak mezi postavami. ()

rerabinka 

všechny recenze uživatele

První Bollywood film, který jsem viděla. Energické, koukatelné (nejen kvůli Anushce:) sice přehrávají a může Vám přijít jako parodie, ale prý nic takového nemají, jen více či méně vyšinuté komedie:) Mně osobně písně dobíjí a po shlédnutí dalších bych nejraději uspořádala vlastní Bollywood party:) ()

fernandez 

všechny recenze uživatele

Oddychová romantika, vtipné momenty žádné, písně slabé a příběh nijak zajímavý. Stojí za zhlédnutí jen díky Anushce Sharmě. ()

Reklama

Reklama