Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nanami je obyčajné stredoškolské dievča, no potom, čo jej otec nečakane odíde a nechá jej na krku svoje dlhy, ostáva odrazu bez strechy nad hlavou. V parku stretáva neznámeho muža menom Mikage, ktorý má veľký strach zo psov. Nanami ho "zachráni" od psa, ktorý na neho štekal, a rozpovie mu svoj príbeh. Mikage jej následne dá svoj dom ako vďaku za záchranu a Nanami prijíma ponuku len preto, lebo nemá kam ísť. Podľa mapy, nakreslenej Mikagem, príde až ku starej zanedbanej svätyni. Myslí si, že sa jedná iba o zlý žart, no nakoniec vojde dnu. Tam ju takmer zabije Tomo, líščí démon v ľudskom tele, ktorý si myslel, že sa domov po dvadsiatich rokoch konečne vrátil Mikage. Nanami privítajú dve zvláštne bytosti, Onikiri a Kotetsu, a oznamujú jej, že sa stala novou bohyňou zeme. Tomo odmieta akceptovať Nanami ako bohyňu zeme a svoju paniu, zosmiešňuje ju a nakoniec zo svätyne odíde. Svätyňa bez jeho sily však opäť upadá, a preto sa ho Nanami spolu s Onikirim a Kotetsum vydáva hľadať, aby s ním uzavrela zmluvu a priviedla ho späť. (Anego)

(více)

Diskuze

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Hlavní postava je předvídatelná. Pes je předvídatelný. Had je předvídatelný. Havran též a ostatní také. Hudba je hezká. Každý díl je prakticky o tom stejném a v hlubším příběhu se posunujeme jen po kouskách. A přesto... A přesto! :-) A přesto tomuto anime mám tendenci dát 5/5* i když netuším proč.... Totálně mě okouzlilo, těším se na každý další díl a miluji koncovou písničku. :) Prostě... Netuším proč, ale neuvěřitelně líbí...

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Po třetí episodě se už musím ozvat :-)

 

Netuším proč, tento seriál je ve všem možném pouze obyčejná další série bez nějakých dalších úžasných věcí, a přesto na mě dýchá neuvěřitelně pěknou atmosférou, téměř jako Natsume. Prozatím nevím v čem, ale mohu říci, že je to zahřívač duše :-)

Reklama

Reklama