Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (6)

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Prečo vôbec pozerám seriály tohoto typu? Ach... Máte radi háremy? Kontroverzný humor? A čo zvrátené háremy, ktoré nikam nevedú s nudným protagonistom, ktorý sa nič nenaučí a nič nedosiahne? No lebo ja ani nie. OniAi som pozeral asi pol roka s frekvenciou tak dve epizódy za mesiac, čo tiež hovorí za svoje. Proste nie. Sú určite lepšie príklady v žánri, ktoré sú viac hodné Vášho času. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Ecchi a nič len ecchi. Sestrička mala nejaký čudný kukuč, ale časom som si zvykol. V podstate také trocha menej ukecané Seitokai no Ichizon v zľahka zmenenom garde. A, na moje veľké prekvapenie, s pointou. Najviac fantázie ale autori asi investovali do dvojzmyselného openingu ;-). ()

Reklama

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Dlouho, předlouho žil Akito odloučen od své sestry Akiko. Pro Subjektiva by snad bylo lépe, kdyby se "dlouho" přetransformovalo v "po celý život", leč scénárista rozhodl jinak a nastěhoval Akiko do stejného baráku. Z takového přesunu hrozí nebezpečné trable, ba dokonce potíže se zákonem. Akiko totiž touží po jediném, doživotním milostném vztahu s bratrem, jenž budou kořenit noci naplněné sexuální vášní. Prvotní nezájem bráškův ji sice notně štve, ale nehodlá svůj klín a ňadra předčasně hodit do žita. Akitovi však chce věnovat svoje pohlaví nejedna dívčina - dětsky působící Ginbei, princeznovská Anastacia a bojovná Arashi. Aby dohlédly na to, že se nestane něco nepatřičného, nastěhují se pro jistotu k sourozencům též. Je otázkou, proč vlastně touží po sexu s nevýrazným Akitem, ale třebas na to časem přijdeme. Konečně, u Arashi už jsem ten důvod našel - ta chce obtáhnout od každého a každé. Na druhou stranu, čas od času jsou Akitovy úhybné manévry před čtveřicí těch rozháraných fen poměrně kouzelné. Škoda, že vtipy příliš spoléhají na výše popsanou situaci, často se opakují a mnohdy se opičí po těch, které žánr už stihl dokonale rozmělnit. Když chybí ve vztahové komedii povedené vtipy a postavy jsou karikaturami, nevidím důvod se zabývat více než šesti díly. ()

DaweForeman odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nesouvislý příběh, kdy se mnohdy přeskakuje a pak se vrací zpátky. Obzvláště příběh sám o sobě není ničím zajímavý, kdy by se tohle spíše zaměřovalo na komediální kousky, jenže i ta komedie je tu jaksi na velice nízké úrovni, kdy mě pobavily asi jen dvě situace - 1) Gin a koťátko + 2) Ana a dobrodružství bez spodní části. Obecně jsou tu pak otravné postavy, kdy hlavní hrdina má přivřené spodní partie ve svěráku a jeho sestra je naprosto nesnesitelná, kdy si člověk přeje, aby jí srazil Truck-kun. Zaměřuje se to tu hodně na fanservis, který sám o sobě není nic moc. Fanservis je pravděpodobně ústřední pointou a zbytek, který není podstatný, na tom trpí. Animace je celkem slušná a po hudební stránce nic moc. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle řeknu jediné: Áááááchjoo !!!...( po delším rozmýšlení mi dochází, že to asi nestačí) ------ Takže podruhé a líp: Pitomé a v rámci opakování poměrně extrémní japonské klišé - Sestřička miluje svého bratříčka - jednání 158. To, co tu bylo mnohokrát a sice téma incestu, které osobně beru jako již velmi vyčerpané a nudné, nechybí ani tento rok v rámci Anime lineupu. Mno a podle očekávání to dopadlo příšerně. ------ Onii - chan dakedo bla bla bla nám představuje dívku jménem Akiko Himenokōji, která se přistěhuje ke svému bratrovi, kterého miluje. No a tohle Anime je o tom, jak se ho snaží dostat do postele. To, jak se jí to nedaří má být hlavním stavebním a hlavně komediálním kamenem. A tady je potřeba rovnou říct, že právě vtipy jsou v rámci scénáře podobně nepovedené jako pokusy Akiko odpanit svého bratra. ------ Utkvělá představa tvůrců, že má být zábavné dozblbnutí recyklovat incestní téma má za následek, že tento fakticky svůj vlastní žánr přináší spoustu krávovin a minimum zábavných seriálů. Tenhle tedy ještě navíc přináší špatnou animaci a amatérskou hudbu. Náročnější otaku - Ruce pryč !...Téměř odpad. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama