Reklama

Reklama

JoJova prazvláštní dobrodružství

(seriál)
  • Japonsko Džodžo no kimjó na bóken (více)
Trailer 7
Japonsko, (2012–2023), 79 h 10 min (Minutáž: 25 min)

Režie:

Ken'iči Suzuki, Naokacu Cuda, Masaši Abe, Tošijuki Kató, Jukio Nišimoto (více)

Předloha:

Hirohiko Araki (komiks)

Hrají:

Takehito Kojasu, Kazujuki Okicu, Tomokazu Sugita, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Tamio Óki, Jošicugu Macuoka, Tošijuki Morikawa (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(190)

Obsahy(1)

Příslušníci několika generací rodiny Joestarů, kteří mají všichni stejnou přezdívku, bojují v několika časových rovinách proti zlým nadpřirozeným sílám. (Netflix)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (3)

JoJova prazvláštní dobrodružství (2012) 

Musím uznat, u tohoto kousku jsem se královsky bavil. Tak mužné anime s pravými muži jsem už dlouho neviděl :-D A neuvěřitelně jsem se bavil až do posledního okamžiku. Ty náhody, ty triky, ty dialogy, ty pózy, inteligentní hlavní hrdina, ještě inteligentnější záporáci... Hudba! Styl kresby! Hledám důvod, proč tomu nedat 5*, ale nemohu najít. Je to jedno z mála anime, kde jsem si opening/ending pouštěl stále dokola, kde jsem se koukal na jednotlivé scény na youtube znova po pár měsících, kde jsem hledal na "jojo wikipedii", jak jsou postavy prolnuté, co se vlastně stalo, zjišťoval, že je i pokračování z roku 1993 a závěr příběhu v roce 2000, který však není uveden na čsfd (a po 2 roky později vyšla o dost delší a nudnější předělávka tohoto pokračování rozdělena na 1. sérii a 2. sérii). Nejedná se o silně mystické, příběhově dokonalé, po všech stranách logické dílo. Je to anime, které má pobavit, způsobit smích a udivení nad mnohými situacemi. Úsměv, který se mi při psaní této recenze objevil na obličeji, snad mluví za vše. U mě excentrických 98% ()

Hvězdní rytíři (2014) (S02) 

Oproti původní verzi z roku 1993 nuda. V porovnání s ostatními anime v roce 2014 však něco, co se velmi vyjímalo. Mé doporučení tedy zní: JoJo je úžasné anime! Ale koukněte na verzi z roku 1993... Zklamaných 50% ()

Nezničitelné diamanty (2016) (S03) 

Když jsem poprvé viděl trailer, myslel jsem, že to bude horší jak zpackaný revive Stardust Crusaders oproti minulému, o dost lepšímu starému zpracování... ALE! Příjemně překvapilo. Jojo se vrátil do své klasiky a útočí na nové, dosud zas tak moc neprozkoumané vlně :-) MANLY!!! || Edit 29 EP || Kdo nekoukal, začněte. Taková pestrost charakterů, nápadů, situací, komentářů, to jen tak nikdo nevymyslí. Myslel jsem, že to bude barevná blbost a ono je to úžasné! :-D Neskutečné. Konec: Dokoukáno. To byla jízda!!! Musím uznat, že se Jojo seriál od seriálu lepší a to, co začínalo jako "přehanené barvy a příběhy v pouze jednom městě" se rozvinulo do krásné říše všemožných charakterů a bizardních setkání. Co díl, to nějaké překvapení, znovu-koukatelnost vysoká a už teď mám chuť se na to podívat od začátku. Autor JoJo příběhů se viditelně zlepšuje a ti, co mu to zanimovali, se drželi předlohy jak jen to šlo. Výsledek je naprosto famózní :-) Nehodnotím jinak než Manly 95 % ()

Reklama

Reklama